Ερωτική Σεληνη 02-04/08

imerisies-28314-zvdia

Ερωτική Σεληνη   02-04/08

 

Η σεληνη  περνάει στους Ιχθείς από 02 Αυγούστου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Ταύρος   –  Θετικές επιρροές σεληνης: Τοξότης

zodia-taro-45

 

σεληνη –  Κριός:  Μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας αν υπάρχει σχέση που οδεύει σε δέσμευση. Οι ελεύθεροι θα έχουν τυχερές νέες επαφές με μέλλον.

CHECK POINT: Δηλώστε τις προθέσεις σας.

 

σεληνη – Ταύρος: Δοκιμασμένα το βουνά στα χιόνια…και εσείς στις απογοητεύσεις. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και ξαναπροσπαθήστε με διπλωματικό τρόπο τις προσεγγίσεις

CHECK POINT: Βάλτε τους όλους σε τάξη

 

σεληνη – Δίδυμοι: Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι και περισσός χρόνος για να πείσετε εκ νέου το ταίρι σας για τις καλές και αγαθές σας προθέσεις. Αφήστε το ίδιο να εκδηλωθεί.

CHECK POINT: Μην ξεχνάτε την σημασία της αγάπης

 

σεληνη – Καρκίνος: Οι τεχνικές της υπερβολής και της έντασης δεν θα βοηθήσουν σε καμία περίπτωση να λύστε τις διαφορές σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

CHECK POINT: Αποφύγετε τις παγίδες

σεληνη –  Λέων: Είσαστε στο κέντρο! Αυτό σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε όλους και όλα…. τολμήστε το όσο οι μέρες σας ευνοούν και μέχρι τις 22.08

CHECK POINT: Συγκρατηθείτε

 

σεληνη – Παρθένος: Η διάσταση που έχετε δώσει στα συναισθήματα σας, είναι υπερβολική και λάθος. Από την άλλη πλευρά δεν θα δείτε, τουλάχιστον όχι ακόμα τέτοιες δράσεις.

CHECK POINT: Βελτιώστε τις συνθήκες

 

σεληνη – Ζυγός:  Έχετε δεχτεί αρκετές προτάσεις, και θα δεχτείτε ακόμα περισσότερες. Καλείστε να δείτε τι είναι το καλύτερο για εσάς και να το επιλέξετε.

CHECK POINT: Μην μπλέκετε με λάθος πρόσωπα

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Οι σκέψεις σας θα είναι γύρω από το παρελθόν και τις χαμένες αγάπες του τότε. Η σεληνη στο φιλικό ζωδιο των Ιχθύων θα σας δοκιμάσει για ακόμα μια φορά.

CHECK POINT: Επιδιώξτε περισσότερη συναναστροφή

 

σεληνη – Τοξότης:  Δηλώστε τις προθέσεις και τις δυνατότητες σας, και κάντε ένα βήμα πια πίσω. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, και μην αντιδράτε υπερβολικά.

CHECK POINT: Μην εκνευρίζεστε εύκολα

 

σεληνη -Αιγόκερως: Ενημερωθείτε για το τι ακριβώς θέλει και το ταίρι σας από αυτήν την σχέση που διατηρείτε. Οι μέρες είναι πολύ καλές για εξορμήσεις και εξομολογήσεις από κοινού.

CHECK POINT: Μιλήστε εγκαίρως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Πολλές οι πιθανότητες να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα παλιό σας αγαπημένο άτομο, που θα σας βάλει σε εσώτερες σκέψεις για επανασύνδεση.

CHECK POINT: Εκφραστείτε  ειλικρινά

 

σεληνη – Ιχθύς:  Χειριστείτε τον λόγο σας με επιδέξιο τρόπο και μην αφήνεστε σε αυτά που σας λένε. Η σελήνη επάνω σας… σας κάνει τους πρωταγωνιστές των ημερών.

CHECK POINT: Χαμογελάστε άφοβα

zwdia