Ερωτική Σεληνη 27-29/07

erwtikes-10414

Ερωτική Σεληνη   27-29/07

 

Η σεληνη  περνάει στον Τοξότη από 27 Ιουλίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Λέων  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Ζυγός

zodia-taro-45

 

σεληνη –  Κριός:  : Ανάμεικτα τα ερωτικά συναισθήματα που επικρατούν μέσα στην καρδιά και το μυαλό όλων σας …! Η διάθεση γενικότερα  είναι σε ύφεση και αυτό θα σας βάλει σε πολλαπλές σκέψεις για χωρισμό.

CHECK POINT: Ακούστε όλες τις εκδοχές

 

σεληνη – Ταύρος: Σταθερά και ποιοτικά – ανοδικά εξελίσσονται οι σχέσεις σας,  και αυτό οφείλεται στην ασταμάτητη προσπάθεια σας, να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Οι επόμενες ημέρες θα είναι ακόμα καλύτερες.

CHECK POINT: Δικαιούστε διαλείμματος

 

σεληνη – Δίδυμοι:  Με άφθονη και θετική ενεργητικότητα θα ξεκινήσει η μέρα σας… καθώς οι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα θα είναι πολλές και ποικίλες. Πολλά  όμως και αυτά που θα ακούσετε και θα σας ικανοποιήσουν πια από το ταίρι σας.

CHECK POINT: Κοιτάξτε εις βάθος

 

σεληνη – Καρκίνος: Όπου και να πάτε…θα βρείτε πολλές δυσκολίες και καθυστερήσεις….που θα σας απογοητεύσουν! Μιλήστε εντούτοις ειλικρινά και δώστε περισσότερο χρόνο σαν ζευγάρι…. στο μεταξύ σας.

CHECK POINT: Απομακρυνθείτε  από το παρελθόν

σεληνη –  Λέων: Πολλές οι εσώτερες αμφιβολίες που έχουν κατακυριεύσει το πύρινο μυαλό σας….και σίγουρα αυτό σας στεναχωρεί Οι περισσότεροι Λέοντες.. δεν είναι πια ικανοποιημένοι από την ερωτική τους σχέση και πρέπει να βρουν τις λύσεις.

CHECK POINT: Διαφοροποιηθείτε από όλους

 

σεληνη – Παρθένος:  Είσαστε το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο του ατόμου που θέλετε. Μην κάνετε όμως κάποια λάθος κίνηση, που θα σας στοιχίσει. Οι μέρες… έχουν θετική ενέργεια που σας ωθεί στην ερωτική επιτυχία.

CHECK POINT: Αποφασίστε εν τάχη

 

σεληνη – Ζυγός: Θα είσαστε στο κέντρο της ερωτικής προσοχής νέου και ιδιαίτερου ανθρώπου που θα εισέλθει στην καθημερινότητα σας… το αμέσως προσεχές διάστημα.. που ίσως και να μείνει εκεί μόνιμα… τα άστρα σας ευνοούν.

CHECK POINT: Ζυγίστε σωστά τις ευκαιρίες

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Πολλές και μόνιμες πια  οι πηγές της ευτυχίας σας. Είσαστε σε φάση που τα περισσότερα… αλλά ιδίως τα ερωτικά σας θέματα έχουν ευθυγραμμιστεί με τι επιθυμίες σας…. επιτέλους

CHECK POINT: Μην αντιδράσετε σπασμωδικά

 

 

σεληνη – Τοξότης: Πολλά και ποικίλα  σχέδια που έχετε κάνει για το Καλοκαίρι με το ταίρι σας… και αυτό είναι κάτι που πιθανόν να ανατραπεί από νέα είσοδο ατόμου από το άτυχο παρελθόν σας… στο στρωμένο παρόν σας. Προσοχή…

CHECK POINT: Μιλήστε με διπλωματία

 

σεληνη -Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας είναι μονίμως και κολλημένες και γύρω από μοναδική ευκαιρία… που αφήσατε να πάει χαμένη το προηγούμενο διάστημα. Έχετε ακόμα όμως χρόνο να δραστηριοποιηθείτε και να την σώσετε.

CHECK POINT: Ανακοινώστε τις σκέψεις σας

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Είναι ιδανική  μέρα και νύχτα…. για να ανοίξετε συζητήσεις με το αγαπημένο ταίρι σας, για όλα τα πιθανά  θέματα που σας έχουν στεναχωρήσει. Αποφύγετε τις εντάσεις….και προτείνετε λύσεις.

CHECK POINT: Θέστε τις βάσεις

 

σεληνη – Ιχθύς:  Δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες στο μυαλό και στην καρδιά σας. Έχετε βρει τον απόλυτα κατάλληλο άνθρωπο… απλά χρειάζεστε λίγο ακόμα χρόνο για να ταυτιστείτε πλήρως.

CHECK POINT: Πλησιάστε χωρίς φόβο.