Ερωτική Σεληνη 30/06 -01/07

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

Ερωτική Σελήνη   30/06 -01/07

 

 

 

Η σεληνη  περνάει στον Αιγόκερω από 30 Ιουνίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Κριός  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Σκορπιός

 

σεληνη –  Κριός:  Μια περισσότερη προσοχή στα εγωιστικά συναισθήματα που πιθανόν να δημιουργήσουν συναισθηματικά χάσματα με τον συντροφικό σας ταίρι.

zodia-taro-45

SEX TIP: Κινηθείτε αργά.

 

σεληνη – Ταύρος: Μια δύσκολη ημέρα για συναισθηματικές αποφάσεις… που ίσως θα πρέπει να περιμένετε προκειμένου να έρθουν στα χέρια σας, και άλλα ‘ στοιχεία’.

SEX TIP:  Σκεφτείτε περισσότερο.

 

σεληνη – Δίδυμοι: Αυτό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, είναι μια ασάφεια, που δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά, τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην ερωτική σας σχέση.

SEX TIP:  Απομακρυνθείτε από καθυστερήσεις.

 

σεληνη – Καρκίνος:  Η ανία και η βαρεμάρα που σας χαρακτηρίζει τις τελευταίες ημέρες σας βάζει σε μια διαδικασία…. να σκάψετε πιο βαθιά μέσα σας, και να δείτε να αυτό που βιώνετε σας αρέσει.

SEX TIP: Πιθανότητα λάθους.

σεληνη –  Λέων: Η περίπτωση να είσαστε το τρίτο πρόσωπο.. και ακόμα να μην το γνωρίζετε.. είναι αρκετές. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και θα βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες.

SEX TIP: Ακυρώστε επισημοποιήσεις.

 

σεληνη – Παρθένος: Θα δυσκολευτείτε αρκετά να πείσετε τον άνθρωπο  σας, για την αθωότητα σας, καθώς πολλά τυχόν να  έχουν ήδη αποκαλυφτεί.. από την μυστική σας ερωτική δράση.

SEX TIP: Μιλήστε αρκετά λιγότερο

 

σεληνη – Ζυγός:  Πολλές οι περιπτώσεις των Ζυγών που θα λάβουν ευχάριστες ειδήσεις, για την έκβαση του ερωτικού τους δεσμού, ιδίως μετά από μια σειρά κλυδωνισμών.

SEX TIP: Αποφύγετε τον λεκτικό καυγά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Τα εύκολα είναι μπροστά σας, και μέσα σε αυτό θα συμπεριληφθεί μια προσωπική σας επιτυχία, σε επίπεδο κατάκτησης ή επανασύνδεσης.

SEX TIP:  Επικοινωνήστε με τον περίγυρο σας.

 

σεληνη – Τοξότης: Μην μιλήστε πολύ αυτές τις ημέρες. Υπάρχουν αρκετά που θα σας ανακοινωθούν από τον άνθρωπο σας…. και θετικά και επικριτικά.

SEX TIP: Ψάξτε για αποδείξεις

 

σεληνη -Αιγόκερως: Συνήθως είσαστε οι ψύχραιμοι του ζωδιακού. Τυχόν υπόθεση σας από το παρελθόν να σας κάνει να αναστατωθείτε.. ευχάριστα.

SEX TIP: Μην εμπλακείτε σε εντάσεις

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Δοκιμάστε αυτές τις ημέρες να ανανεωθείτε εκ των έξω. Το ταίρι σας πιθανόν να σας εκφράσει παράπονα για την παρατημένη σας εμφάνιση. Προλάβετε τα χειρότερα.

SEX TIP: Ανοίξτε το στόμα σας και εκφραστείτε

 

σεληνη – Ιχθύς:  Δηλώστε χωρίς υπερβολές το συναίσθημα σας, ή την διάθεση σας για οριστικό χωρισμό στον άνθρωπο σας. Η αβεβαιότητα μπορεί να σας φέρει στην δεύτερη θέση!

SEX TIP:  Δηλώστε συναισθηματικό παρόν.