Ερωτικες προβλεψεις ανα ωροσκοπο Σεπτεμβριος

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

           ερωτικες προβλεψεις για όλα τα ζωδια και τον  ωροσκοπο τους

Σεπτέμβριος 2015

 

Αστρολογια: Όλος ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας θα χαρακτηριστεί από μια πλειάδα δύσκολων αστρολογικών φαινομένων που θα δράσουν όχι μόνο στο παρόν, αλλά θα δίνουν τις μοιραίες επιρροές τους για αρκετούς μήνες ακόμα. Κορυφαίο γεγονός η σχεδόν ταυτόχρονη ανάδρομη κίνηση του Ερμή 17/09-09/10,  με την επιστροφή του αυστηρού  Κρόνου στον Τοξότη.

 

Γενικά για τα ζωδια…:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός: Είσαστε το ζωδιο που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ αυτό το Καλοκαίρι, σε όποιο ωροσκόπο και αν ανήκετε. Οι όψεις των πλανητών για τον Σεπτέμβριο θα δώσουν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να προχωρήσετε σε όλους του τομείς της ζωής σας.

 

ζωδια – Ταύρος: Μην βιαστείτε να στραφείτε εναντίων του συντρόφου σας που πιθανόν να σας πρόδωσε ή να σας δημιουργεί πολλές αισθηματικές ανασφάλειες. Οι μέρες του νέου μήνα και ιδίως μετά τις 03/09 θα δώσουν απαντήσεις – λύσεις  και θα αποκαλύψουν μυστικά που σας συμφέρουν να δείτε και να ακούσετε.

 

ζωδια – Δίδυμοι: Θα χρειαστεί να δείξετε περισσή εγκράτεια σε διάφορα  γεγονότα που θα γίνουν από τις 03 του Σεπτέμβρη και ύστερα. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε θέματα που ακουμπούν το παρελθόν και ανολοκλήρωτες υποθέσεις. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας από τις 17/09, θα σας ενισχύσει στις κινήσεις σας.

 

ζωδια – Καρκίνος: Είστε από τα λίγα έως ελάχιστα ζωδια που αυτόν τον μήνα θα έχετε επιστροφές από το παρελθόν σας… πιθανόν το άσχημο. Ο Δίας στις πρώτες μοίρες της Παρθένου,  θα ανοίξει παλιές υποθέσεις που θα ζητήσουν μια ευκαιρία ακόμα. Σκεφτείτε βαθιά και πολύ πριν δώσετε απαντήσεις ή δεχτείτε προτάσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

taro-oroskopio-54

ζωδια – Λέων: Έχετε χορτάσει ένα Καλοκαίρι με περιπέτειες, νέους έρωτες, επανενώσεις, και όλα τα υπόλοιπα! Το Φθινόπωρο με την κίνηση του Κρόνου σε ένα συγγενικό ζωδιο, του πύρινου Τοξότη, θα σας ωριμάσει και σίγουρα θα πάρετε την απόφαση να ξεκαθαρίσετε ποιοι θα μείνουν αλλά και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν… μόνιμο!

 

ζωδια – Παρθένος: Το γνωρίζετε και εσείς άλλωστε οι ίδιοι, ότι είσαστε το επίκεντρο του κόσμου αυτές και τις επόμενες ημέρες. Όλοι οι Παρθένοι ανεξαρτήτως χρονολογίας, δεκαημέρου κτλ, θα έχουν εύνοια – τύχη, αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Ακόμα και άσχημοι – ξεχασμένοι χωρισμοί…θα βρουν τον δρόμο της επανένωσης.

 

ζωδια – Ζυγός: Μην κρίνετε από αυτά που συνέβηκαν το φετινό Καλοκαίρι …που ομολογουμένως δεν σας βοήθησε ιδιαίτερα στην αισθηματική σας ζωή. Οι όψεις των αργών πλανητών είναι πια πολύ πιο ευνοϊκές στον ζωδιακό σας οίκο, με θετικό πλέον αντίκτυπο στις προσπάθείες σας. Κινητοποιηθείτε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Σκορπιός: Μια παραπάνω καλή διάθεση θα υπάρξει σε όλα τα παιδιά – Σκορπιούς,  που έχουν υποστεί το βαρύ πλήγμα του Κρόνου. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα και όλα θα ανατραπούν προς το καλύτερο. Στον ερωτικό τομέα  οτιδήποτε στατικό θα δώσει την θέση του στο καινούργιο, υγιή  και ανανεωμένο εαυτό του.

 

ζωδια – Τοξότης: Επανεκκίνηση για όλους του Τοξότες, που πέρασαν ένα γεμάτο Καλοκαίρι με όλα τα απρόοπτα και τα ξαφνικά να τους περιτριγυρίζουν ακόμα. Οι περισσότεροι έχουν φέρει στις βαλίτσες  τους και αρκετά ‘περιττά’! Αυτά μέσα στον μήνα θα πρέπει οπωσδήποτε να τα ξεκαθαρίσετε και να κρατήσετε οτιδήποτε αξίζει.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα τα ζωδια της γης, και φυσικά και εσείς, είστε σε πλανητική εύνοια για πολλές μέρες και εβδομάδες ακόμη. Μια προσοχή μόνο στις 13 του Σεπτέμβρη που η Νέα Σελήνη, θα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά… ξεχασμένα  και κρυφά!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος: Υπερέχετε σε όλα τα επίπεδα και ακόμα περισσότερο στον μήνα  Παρθένου – Ζυγού. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στις 17 του μήνα θα σας φανερώσει άτομα και γεγονότα που θα συμπληρώσουν το πάζλ του μυαλού σας. Υπομονή!

 

ζωδια – Ιχθείς: Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Δέχεστε εδώ και εβδομάδες θετικότατες όψεις από την Αφροδίτη και τον Δία σας κάνουν το κέντρο της προσοχής πολύ νέου κόσμου που επιθυμεί αν σας γνωρίσει. Αυτό σημαίνει και περισσότερο ενδιαφέρον από το ταίρι σας.

 

Ενημερωθείτε για το ζωδιο και τον ωροσκοπο σας για τον Σεπτέμβριο ‘15:

 

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  του  Κριού –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  του Ταύρου –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  των Διδύμων –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  του Καρκίνου –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  του Λέοντα –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  της Παρθένου –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  του Ζυγού –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  του Σκορπιού –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  του Τοξότη –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  του Αιγόκερω  –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  του Υδροχόου –  Σεπτέμβριος ‘15

Τα πάντα για το ζωδιο  και τον ωροσκοπο  των Ιχθύων  –  Σεπτέμβριος ‘15