ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια Απρίλιος 2016

zvdia-aera

Ζωδια και ερωτικές Συναστρίες Απρίλιος

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα δώσει τις καλύτερες δυνατές αστρολογικές όψεις, για να εκκινήσουν οι τροχοί της αγάπης σε όλα τα ζωδια. Μετακινήσεις, νέοι άνθρωποι, ερωτικές προκλήσεις, είναι στο πρόγραμμα για αυτήν την νέα καλή περίοδο.

ζωδια της Φωτιάς με ζώδια της Φωτιάς:
Με δυνατούς έρωτες και επαναφορές αγαπημένων προσώπων θα ξεκινήσει ο μήνας του Απριλίου, για όλα τα ζώδια της Φωτιάς. Η κίνηση της Αφροδίτης μέσα στο πυρ του Κριού και δίπλα στον φλύαρο Ερμή, και κάτω από την σκεπή του Ήλιου, το μόνο που μπορούν να αποδώσουν, είναι ερωτικές επικοινωνίες, που θα έχουν πορεία και εξέλιξη μέσα στον χρόνο.
Ευνοϊκό διάστημα: 05 – 18 Απριλίου

 

ζωδια της Φωτιάς με ζώδια της Γης:
Έχετε ρήξη το μεγαλύτερο κομμάτι της προσοχής σας, στο επαγγελματικό καθήκον και στην κοινωνική ζωή. Αυτό σίγουρα θα έχει πρακτικά αποτελέσματα, αλλά σίγουρα δεν ενισχύει και την αισθηματική σας ζωή. Ο νέος μήνας ενδείκνυται για βαθιές αλλαγές, που θα έχουν μόνιμα αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Ευνοϊκό διάστημα: 10 – 15 Απριλίου

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια της Φωτιάς με ζώδια του Αέρα:
Οι πρωτοβουλίες που επιθυμείτε να πάρετε για να δημιουργήσετε, πια ένα κλίμα ισορροπίας μέσα στην σχέση σας, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν γίνουν αυτήν την περίοδο. Ο αστρολογικές όψεις Κρόνου με τον Άρη, δημιουργούν λάθος συμπεριφορές, που θα καθυστερήσουν τις εξελίξεις. Από την νέα σελήνη του μήνα και μετά, όλα μπορούν να γίνουν πιο βατά για την αγάπη και τα αληθινά συναισθήματα.
Ευνοϊκό διάστημα: 06 – 12 Απριλίου

ζωδια της Φωτιάς με ζώδια του Νερού:
Πολλά τα άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Μέσα σε αυτά το πρόσωπο, που έχει μοιραστεί συναισθήματα με εσάς, θα έρθει μέσα στον μήνα αυτόν με προτάσεις για κάτι περισσότερο. Οι όψεις των πλανητών πάνω στα ζωδια του Νερού και της Φωτιάς, υποστηρίζουν δράσεις γύρα από δεσμεύσεις – γάμους και οικογένεια. Μελετήστε σοβαρά και με ενδελεχή τρόπο τα επόμενα βήματα σας.
Ευνοϊκό διάστημα: 11 – 17 Απριλίου

ζωδια της Γης με ζώδια της Γης:
Οι δοκιμασίες που έχετε περάσει δεν σας έχουν πτοήσει. Σε αυτήν την ανεβασμένη και καλή ψυχολογία, θα προστεθεί και μια σειρά από ευνοϊκές όψεις του Ερμή, και μέχρι τις 20-04, που θα ενισχύσει υποθέσεις που ακουμπούν συναισθήματα πληγωμένα, και χαμένα στο βάθος του χρόνου. Οι πλειοψηφία των γήινων, θα έχουν ξαφνικές προσεγγίσεις από το παρελθόν, που όμως θα πρέπει να φιλτράρουν εις διπλούν.
Ευνοϊκό διάστημα: 19 – 22 Απριλίου

ζωδια της Γης με ζώδια του Αέρα:
Υπάρχει όφελος σε οτιδήποτε και αν κάνετε και σε όλους τους τομείς. Επαγγελματικές συνεργασίες και ερωτικές υποθέσεις, θα τρέξουν άμεσα. Όσοι έχουν χωρίσει και επιθυμούν να συμφιλιωθούν, θα έχουν τις ευκαιρίες και την υποστήριξη, να κάνουν την επιτυχημένες τους προσπάθειες. Ακόμη και αυτοί που είναι μόνοι στην ζωή τους, θα δεχτούν καινούργιο κόσμο, με τις προδιαγραφές τους να καλύπτονται.
Ευνοϊκό διάστημα: 07 – 10 Απριλίου

ζωδια της Γης με ζώδια του Νερού:
Σύντομα θα δείτε εξελίξεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας. Έχει ήδη μπει ένα μεγάλο στοπ στις καθυστερήσεις. Ο Ερμής από την θέση του και δίπλα στον Ήλιο, θα ενάρξει μια σειρά από αισθηματικές συζητήσεις που θα δώσουν επανασυνδέσεις – γάμους, αλλά και ξεμπλοκάρισμα διαζυγίων – διατροφών και περιουσιακών υποθέσεων.
Ευνοϊκό διάστημα: 15 – 23 Απριλίου

ζωδια του Αέρα με ζώδια του Αέρα:
Το παρασκήνιο καλά κρατεί. Το έλκει άλλωστε και το αέρινο στοιχείο σας. Αυτό θα προκαλέσει την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου εντάσεις, παρεξηγήσεις και ανατροπές. Αυτό θα είναι όμως μόνο για το καλό σας καθώς, θα φέρει στην επιφάνεια, τις προβληματικές καταστάσεις που χρειάζονται επίλυση ή και μόνιμο τερματισμό. Ακούστε και την άλλη πλευρά και πράξτε ανάλογα.
Ευνοϊκό διάστημα: 24 – 29 Απριλίου

tarw-wroskopio-4

ζωδια του Αέρα με ζώδια του Νερού:
Είσαστε σε μια συναισθηματική κινητοποίηση, που θα ταράξει τα ύδατα αυτών που σας ταλαιπωρούν. Οι μέρες της επιείκειας έχουν τελειώσει, και εσείς πια είσαστε έτοιμοι για να προχωρήσετε μπροστά. Αυτοί που έχουν νέο έρωτα στην ζωή τους, θα δουν την υπόθεση τους να προχωράει, και δεν αποκλείεται μέσα στο Καλοκαίρι να υπάρξουν επισημότητες και προτάσεις δέσμευσης. Τα εργασιακά θα πάρουν και αυτά την άνοδο.
Ευνοϊκό διάστημα: 17 – 23 Απριλίου

ζωδια του Νερού με ζώδια του Νερού:
Ασυμφωνία απόψεων θα υπάρξει από την πλευρά του συντρόφου σας. Οι μέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες, με τον Κρόνο να σας πλήττει. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποιες ιδιαίτερες δηλώσεις ή κινήσεις. Είναι αρκετό το είσαστε εκεί και μαζί αντιμετωπίζετε τις δυσμενείς συνθήκες του τώρα. Φως θα φανεί από τα μέσα του Απριλίου και ύστερα, με ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.
Ευνοϊκό διάστημα: 08 – 14 Απριλίου