ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia-evdomadiaies-20261014

ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

 

zodia : Ο Οκτώβριος  ξεκινάει με αρκετές δύσκολες πλανητικές  όψεις για όλα τα ζωδια . Η αποσταθεροποίηση  που έχουν επιφέρει οι  γρήγοροι πλανήτες που φλερτάρουν την Παρθένο και τον Ζυγό θα δώσουν ξαφνικές αλλαγές και ανατρεπτικές εξελίξεις, που θα διαρκέσουν για αρκετούς μήνες… ίσως και χρόνια.

 

ζωδια – Κριός: Ζητήστε το  και θα γίνει. Η δυναμική του σύμπαντος για όλον τον Οκτώβριο  είναι μαζί σας. Όποιο ιδιαίτερο ζωδιο και να είναι το συντροφικό ταίρι σας, θα εξελιχτείτε μαζί και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 

ζωδια – Ταύρος: Η αισθηματική σας ζωή θα απογειωθεί, και εσείς τελικά θα εντοπίσετε  αυτό που τόσο καιρό αναζητάτε… ακόμα και με  την ίδια σας την σχέση που θα γίνει ασαφώς  καλύτερη, και φυσικά με την δική σας επιμονή

zodia-taro-45

 

ζωδια – Δίδυμοι: Όλα τα ζωδια του αέρα θα  έχουν την τιμητική τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Διδύμων, φέτος, το αργότερο μέσα στο πρώτο 3μηνο του 2016, θα εξελίξει  την ερωτική ζωή τους. Γάμους, γεννήσεις, κτλ, έχει το μενού του προσεχούς διαστήματος

 

ζωδια – Καρκίνος: Καρμικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο μήνας του Οκτωβρίου για όλους τους Καρκίνους, που επιτέλους θα θέλουν να βάλουν μια πειθαρχία  στο χάος της αισθηματικής τους ζωής.

 

ζωδια – Λέων: Καλά κάνετε και τα επιθυμείτε  όλα μέσα στον δεσμό σας  Αν όμως δεν δείτε πρακτικές αλλαγές από τον σύντροφο σας, τότε ην επιχειρήσετε και μην δώσετε τίποτα περισσότερο … ήδη αδικείστε!

 

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Παρθένος: Ποικιλία δράσεων και πολλών απόψεων θα υπάρξει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό ή  γάμο. Αυτό είναι κάτι που θα σας ενθαρρύνει να πάρετε βαριές αποφάσεις ζωής, μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου.

 

ζωδια – Ζυγός: Δώστε όλο σας το βάρος στην αισθηματική σας ζωή, που τόσο την έχετε ξεχάσει. Τα αστρολογικά δεδομένα είναι με το μέρος σας, και ιδίως από τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, θα έχετε και την υλική υποστήριξη στις φιλοδοξίες  σας.

 

ζωδια – Σκορπιός: Η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη καθώς πλέον έχετε ξεφύγει τις ατυχίες των τελευταίων ημερών -εβδομάδων, με τον σύντροφο σας. Οι ημέρες που ακολουθούν μέσα στον Οκτώβριο μήνα, θα σας δώσουν και τις πρακτικές λύσεις που χρειάζεστε!

 

ζωδια – Τοξότης: Πιέζεστε πολύ  μέσα σε δεσμούς που πια δεν σας καλύπτουν. Αν τελικά το συντροφικό ταίρι σας, δεν σας ενθουσιάζει πια, ή έστω δεν υπάρχει καλή διάθεση συμπόρευσης, τότε καλύτερα φύγετε.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και η ξαφνική αλλαγή θα γίνει. Εσείς σαν δυναμικός Αιγόκεροι  τα έχετε πει και τα έχετε δηλώσει, τα συναισθήματα και τις εσώτερες σκέψεις σας… από εκεί και μετά, αφήστε την άλλη μεριά να εξελιχτεί χωρίς πίεση.

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος: Θα χρειαστεί να πράξετε άμεσα, και να κάνετε τις σχετικές διορθώσεις στον τρόπο και στο λόγο σας. Αν τελικά κάτι ενοχλεί τον δικό σας άνθρωπο σας,… τότε απομακρύνετε το!

 

ζωδια – Ιχθείς: Πολλές οι ξαφνικές ανατροπές στα πλάνα σας. Αν τελικά νιώθετε βεβαιότητα  μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, τότε μην καθυστερείτε χωρίς λόγο… πολλά και διαφορετικά μπορεί να παρεισφρήσουν!

 

Διαβάστε τις ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

 

zodia Κριός:             ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Ταύρος:          ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Δίδυμοι:         ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Καρκίνος:       ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Λέων:             ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Παρθένος:     ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Ζυγός:             ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Σκορπιός:      ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Τοξότης:         ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Αιγόκερως:    ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Υδροχόος:     ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015

zodia Ιχθείς:             ερωτικες συναστριες – Οκτώβριος  2015