ερωτικη αστρολογια για όλα τα ζωδια – Νοέμβριος 2016

Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια – Νοέμβριος 2016

Ο πλέον μήνας του Σκορπιού, Νοέμβριος… είναι προ των πυλών. Ανατροπές στα πάντα και πολλές εξελίξεις σε κάθε τομέα. Αισθηματικές υποθέσεις που είχαν παραμείνει άπραγες στο χρονοντούλαπο, τώρα θα δείξουν την δυναμική τους. Οι αστρολογικές συμμαχίες θα αποδώσουν και νέες αγάπες, μόνο σε αυτούς που έχουν αποκηρύξει μόνιμα το παρελθόν.

Όλα για όλους:

 

Οι απρόσεχτοι Κριοί, ίσως και να βρουν δυσκολίες μέσα στην κανονική τους σχέση μετά από αποκαλύψεις. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σας φωτίζει στα πάντα, και είναι πιθανό στους άτακτους να φανερώσει τις ένοχες τους πτυχές. Ελεύθεροι και χωρισμένοι θα βρουν νέο σύντροφο.
Τυχερή περίοδος: 2 – 9 Νοεμβρίου

zodia-taro-45

Έχετε επιβαρύνει την καθημερινότητα σας, Ταύροι. Πολλά από τα άτομα που υπάρχουν και κρέμονται από την ζωή σας, θα πρέπει να απομακρυνθούν. Ακόμη και σχέσεις που κατά καιρούς σας ενοχλούν, και μπαινοβγαίνουν χωρίς λόγο στην καθημερινότητα σας.
Τυχερή περίοδος: 6 – 14 Νοεμβρίου

Με τον Κρόνο και την Αφροδίτη απέναντι σας, Δίδυμοι, εσείς θα κάνετε τα καλύτερα πιθανά ξεκαθαρίσματα. Έχετε ήδη αφουγκραστεί τον παλμό των κοντινών σας ατόμων και του συντρόφου σας. Έχει έρθει η ώρα για να διαλέξετε τι και ποιος σας ταιριάζει απόλυτα.
Τυχερή περίοδος: 2 – 20 Νοεμβρίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Καρκίνοι έχουν κάνει πολλά ερωτικά – ριψοκίνδυνα λάθη, που μέσα στις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα ξεκαθαριστούν. Πολλά τα συμβάντα που σας έτυχαν, και σας προβληματίζουν σε κάθε επίπεδο. Μην κάνετε κάτι διαφορετικό, αφήστε τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση.
Τυχερή περίοδος: 12 – 19 Νοεμβρίου

Μην ξοδεύετε τόση ενέργεια Λέοντες, για να πείσετε για την αγάπη και την αφοσίωση σας. Η Αφροδίτη σας υποστηρίζει, και σας δίνει μια νέα αγάπη που μπορεί να σας απογειώσει. Ο καλύτερος και ο γρηγορότερος, ας σας κερδίσει σε όλα.
Τυχερή περίοδος: 1 – 8 Νοεμβρίου

Οι Παρθένοι που είναι σε σκέψεις για παραπάνω δεσμεύσεις, θα έχουν πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις από εκκρεμότητες, από υποθέσεις που ανήκουν στο παρελθόν αλλά κατά καιρούς σας προβληματίζουν. Αυτό είναι ίσως και περισσότερο από τη μεριά του συντρόφου σας.
Τυχερή περίοδος: 3 – 11 Νοεμβρίου

Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια – Νοέμβριος 2016

Δεν υπάρχει αντίδοτο στη ζήλια, Ζυγοί. Είναι κάτι που θα πρέπει μόνοι σας και με τις δικές σας δυνάμεις να το διαχειριστείτε. Και φυσικά πάρτε μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου τις αποφάσεις για το ταίρι σας, και ότι άλλο σας προκαλεί.
Τυχερή περίοδος: 5 -15 Νοεμβρίου

Εσείς είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εποχής, Σκορπιοί. Παρελθόν, παρόν και μέλλον σας βάζουν στη μέση, και σας αποδίδουν όλα αυτά που είχατε ζητήσει σε επίπεδο αισθημάτων και οικονομικών. Πλανητικές δυναμικές και στις επανασυνδέσεις.
Τυχερή περίοδος: 1 – 12 Νοεμβρίου

Εσείς οι Τοξότες, αν αυτό που ζητάτε είναι έναν σωστό σύντροφο και μια σχέση με αρχή – μέση και συνέχεια, θα την έχετε. Οι καταπληκτικές όψεις της Αφροδίτης και των ερχόμενων πάνω σας πλανητών, θα σας προσφέρουν όλα αυτά που σας αξίζουν. Και φυσικά μεγάλες οικονομικές – επαγγελματικές επιτυχίες.
Τυχερή περίοδος: 6 – 17 Νοεμβρίου

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η γενναιοδωρία του σύμπαντος Αιγόκεροι, είναι ήδη απλωμένη μπροστά σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε μόνο ότι είναι καλύτερο για εσάς και την ζωή σας. Πολλές και οι ευχάριστες προτάσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, που ζητά περισσότερα.
Τυχερή περίοδος: 2 – 10 Νοεμβρίου

Είναι ένα μήνας ο Νοέμβριος για εσάς Υδροχόοι, πλούσιος σε αποτελέσματα και επιτυχίες. Οι σχέσεις που πέρασαν τα δύσκολα τεστ της ζωής, τώρα θα περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο. Ίσως πιο επίσημο και δεσμευτικό. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύζυγοι θα ξανασταθούν μαζί… σύντομα.
Τυχερή περίοδος: 11 – 21 Νοεμβρίου

Είστε από τους πιο τυχερούς της εποχής, Ιχθείς. Παρέλαση νέων ανθρώπων από τους ελεύθερους του ζωδίου, που σίγουρα κάποιος θα σας τραβήξει το δύσκολο ενδιαφέρον. Εσείς οι «διπλοθεσίτες» να είστε σε μια επαγρύπνηση, καθώς τυχόν κρυφές πληροφορίες να διαρρεύσουν σε ακατάλληλα άτομα.
Τυχερή περίοδος: 10 – 19 Νοεμβρίου

Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια – Νοέμβριος 2016

tarw-wroskopio-4