ερωτικη αστρολογια 2016 ζωδια του νερού

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

        ερωτικη αστρολογια 2016 ζωδια του νερού

 

Γενικά: Το νέο έτος θα βρει όλα τα ζωδια του νερού σε μια κινητικότητα γύρω από θέματα δέσμευσης και οικογένειας. Οι όψεις του Κρόνου από τον Τοξότη θα δώσει τις αφορμές για ξεκαθαρίσματα με το προβληματικό παρελθόν και υλική υποστήριξη για το δημιουργικό μέλλον. Αυτοί που έχουν ήδη βάλει τις σωστές βάσεις στην προσωπική τους ζωή θα είναι και οι πιο τυχεροί.

 

ζωδια – Καρκίνος:

Σε σχέση: Όσοι καταφέρουν και περάσουν μέσα στο 2016 θα έχουν την ευκαιρία μέσα στο πρώτο 3μηνο να σκεφτούν πολύ σοβαρά την δέσμευση. Δεν θα υπάρξουν από καμία πλευρά περιθώρια για καθυστερήσεις ιδίως στα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί. Όλα τα αστρολογικά της εποχής συνηγορούν υπέρ σας. Πολλοί και ισχυροί και οι δεύτεροι γάμοι για εσάς που επιθυμείτε μετά το Καλοκαίρι να το ξανατολμήσετε.

zodia-taro-45

 

Ελεύθεροι: Ελάχιστοι θα είναι αυτοί οι Καρκίνοι που θα βρεθούν μόνοι μέσα στο 2016. Το ευμετάβλητο και το ρευστό του ζωδίου θα έχει την τιμητική του από τις αρχές του Φεβρουαρίου, μέσα από νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκειμένου να συναντήσει και το άλλο του μισό. Η χρυσή λύση  είναι γύρω από την μόνιμη λήθη του παρελθόντος πια.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Σκορπιός:

Σε σχέση: Είσαστε με την ανάσα κρατημένη μέχρι να λήξει αυτό το έτος και να έρθει το νέο. Η ταλαιπωρία σε όλα τα επίπεδα από τον Κρόνο, πλέον θα δώσει τις πρακτικές λύσεις στους Σκορπιούς να βγάλουν από το σκοτεινό συρτάρι τους, όλα τα σχέδια για την ερωτική τους ζωή και να τα εφαρμόσουν. Θα υλοποιηθούν όλα.

 

Ελεύθεροι: Κάτω από συναισθηματική σκέπη θα βρεθούν οι αδέσμευτοι μετά το πρώτο 2μηνο του έτους.  Οι όψεις του Άρη και τις Αφροδίτης θα ενώσουν τις δυνάμεις του και θα αποδώσουν επαφές, που θα έχουν χαρακτήρα δέσμευσης σε μικρό χρονικό διάστημα. Πολλοί οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες που αναμένονται

ερωτικη αστρολογια 2016 ζωδια του νερού

ερωτικη αστρολογια 2016 ζωδια του γης

ερωτικη αστρολογια 2016 ζωδια του αέρα

ερωτικη αστρολογια 2016 ζωδια της φωτιάς

 

ζωδια – Ιχθείς:

Σε σχέση: Δεν θα είστε και στα καλύτερα των ερωτικών σας, στην είσοδο του 2016. Οι περισσότεροι Ιχθύες έχουν την διάθεση για να απεγκλωβιστούν από δύσκολες και στατικές αισθηματικές καταστάσεις ακόμα και γάμους. Οι περισσότεροι που θα το τολμήσουν με ώριμη σκέψη σε βάθος χρόνου θα βγουν σίγουρα κερδισμένοι.

 

Ελεύθεροι: Ο Ιανουάριος μήνας είναι αυτός που θα σας ξαναβάλει μέσα στα βαθιά νερά του έρωτα και της ανιδιοτελής αγάπης. Έχετε μάθει πια από τα λάθη σας  και τώρα να ζητάτε, και θα σας αποδοθεί, κάτι που θα πληρή τις δύσκολες και ποιοτικές σας προδιαγραφές.