ερωτικη σεληνη 05-07/02 Ποιος να συγκριθεί μαζί σου

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

ερωτικη σεληνη 05-07/02 Ποιος να συγκριθεί μαζί σου

Η σεληνη περνάει στον Αιγόκερω από Φεβρουαρίου
Η τύχη στους – Λέοντες Εμπόδια στους -Αιγόκερως

σεληνη – Κριός: Η υπομονή σας έχει τελειώσει, και αυτό σας κάνει να θέλετε να πάρετε αποφάσεις για την υπόλοιπη ζωή σας. Σκεφτείτε και από την εποχή του Υδροχόου, ανακοινώστε τες.
All day: Παρότρυνση για νέα πράγματα

σεληνη – Ταύρος: Μόνο μέσα από σωστή αντιμετώπιση και ορθή συζήτηση, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις στην ερωτική σας σχέση – γάμο.
All day: Διαφωνίες και συμφωνίες

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Εξωθείτε τις ερωτικές σας καταστάσεις σε σημείο που μόνο να σπάσουν μπορούν. Εντάξτε τον διάλογο και την διπλωματία και βρείτε τις χρυσές τομές.
All day: Νέοι προορισμοί

σεληνη – Καρκίνος: Βρείτε το χιούμορ σας…καθώς κανείς δεν σας αναγνωρίζει χωρίς αυτό, και την άκρως περίεργη συμπεριφορά σας. Νέες γνωριμίες αναμένονται.
All day: Δημιουργική διάθεση

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Λέων: Η κριτική που μόνιμα ασκείτε στον ερωτικό σας σύντροφο τον σπρώχνει μακριά σας. Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα και μόνιμα.
All day: Συναισθηματική φόρτιση

σεληνη – Παρθένος: Μέσα από τα οικεία σας περιβάλλοντα θα προκύψουν συναναστροφές που μπορούν να σας βάλουν, σε μια καλύτερη ψυχολογική διάθεση και σκέψη.
All day: Ασυνήθιστες προτάσεις

σεληνη – Ζυγός: Πολλές οι υποθέσεις που υπάρχουν στο αέρα και σας γοητεύουν. Πλησιάστε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο και μιλήστε χωρίς περιστροφές.
All day: Κερδίστε χρόνο

σεληνη – Σκορπιός: Πολλά τα ζητήματα που επιβάλλεται να τακτοποιήσετε μέσα στην ερωτική σας σχέση – γάμο. Οι ελεύθεροι θα θελήσουν να πλησιάσουν κάτι νέο και διαφορετικό.
All day: Ματαίωση σχεδίων

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Τοξότης: Μην χτυπάτε τις πόρτες που ήδη ξέρετε πως δεν σας ανοίξουν. Αυτό που θέλετε μπορείτε να το κερδίσετε με υπομονή και διπλωματική δράση.
All day: Έντονη διαίσθηση

σεληνη – Αιγόκερως: Βρείτε τον σωστό τρόπο ανανέωσης για το μεταξύ σας. Το ταίρι σας έχει δείξει ότι χρειάζεται κάποια έκπληξη – διαφορά –ταξίδι- κοινή δραστηριότητα.
All day: Ανατροπές

σεληνη -Υδροχόος: Νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε έξω από τα δόντια και εκφραστείτε, για όλα όσα αυτά που σας λείπουν και τα αποζητάτε από τον σύντροφο σας.
All day: Ελιγμοί λόγου

σεληνη – Ιχθείς: Πλείστες οι αλλαγές που επιθυμείτε να πράξετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αναμείνατε μέχρι τα μέσα του μήνα και μετά… τολμήστε το.
All day: Ανανέωση αισθημάτων