ερωτικη σεληνη 06-8/01 ερωτικές εξαπατήσεις

panselinos-zwdio-ydroxoos

ερωτικη σεληνη 06-8/01 ερωτικές εξαπατήσεις

Η σεληνη περνάει στον Τοξότη από 06 Ιανουαρίου
Η τύχη στους – Ταύρους Εμπόδια στους -Λέοντες

σεληνη – Κριός: Πολλά τα ζητήματα σε θέματα δέσμευσης είναι σε εκκρεμότητα και αυτό σίγουρα σας κοστίζει σε νεύρα και από την πλευρά του συντρόφου σας.
All day: Ερωτική υποχώρηση

σεληνη – Ταύρος: Προφυλάξτε τα όνειρα σας και μην δοκιμάζετε χωρίς σκοπό τα νεύρα σας. Οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη10-01 είναι δύσκολες στην επικοινωνία.
All day: Θετικές εξελίξεις

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Η συντροφική σας σχέση, δεν εξελίσσεται όπως το είχατε σχεδιάσει και αυτό ίσως έχει έρθει η ώρα να ανακοινώσετε εκεί που χρειάζεται.
All day: Τάσεις φυγής

σεληνη – Καρκίνος: Η προστασία της καλής σας ψυχολογίας έχει φτάσει στο άλλο άκρο πια, και ίσως και να αδικείτε αυτόν που υπάρχει στην αισθηματική σας καθημερινότητα.
All day: Δικαίωμα αλλαγών

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Λέων: Κρατήστε τις ισορροπίες και αυτήν την εβδομάδα, που το αστρολογικό σκηνικό σείεται από τις συνεχείς αλλαγές και δύσκολες όψεις των πλανητών.
All day: Συγχρονισμός απόψεων.

σεληνη – Παρθένος: Η εκδήλωση ενός απρόβλεπτου έρωτα θα σας αναστατώσει. Αν τελικά αυτό είναι κάτι που δεν σας γοητεύει τότε καλύτερα μην δώσετε ελπίδες.
All day: Αλλαγές προσεχώς

σεληνη – Ζυγός: Πίεση θα αισθανθείτε από άτομα που στην καθημερινότητα σας, δεν λειτουργούν εποικοδομητικά ή όπως θα θέλατε εσείς ή έτσι όπως θα αναμένατε.
All day: Λόγος και δράση

σεληνη – Σκορπιός: Η συγκρότηση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, ίσως ‘διαταραχθεί’, από επιθετική εισβολή νέου έρωτα, που όμως δεν θα πρέπει να σας αποδιοργανώσει.
All day: Σκέψεις χωρισμού

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Τοξότης: Η δεκτικότητα σας σε οτιδήποτε σας έχει ενοχλήσει στο παρελθόν, είναι σίγουρα λαθεμένη δράση…ίσως και παθητική. Η Αφροδίτη σας δίνει περισσότερο φως.
All day: Νέες γνωριμίες

σεληνη -Αιγόκερως: Αποφύγετε αυτές τις ημέρες τις έντονες διαμάχες και διαφωνίες, καθώς ο ανάδρομος δεν θα δώσει σε καμία περίπτωση λύσεις στο προσεχές διάστημα.
All day: Αφοσίωση

σεληνη -Υδροχόος: Οι συναναστροφές σας δεν σας δίνουν τελικά αυτό που θέλετε. Άρα, μην καταναλώνεστε σε άσκοπες γνωριμίες και ευκαιριακές δράσεις!
All day: Έντονο παρασκήνιο

σεληνη – Ιχθείς: Πολλές οι σκέψεις γύρω από την κατά μέτωπο επίθεση προς το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει την καρδιά και το μυαλό. Ξανασκεφτείτε το.
All day: Προφάσεις και ψέματα