ερωτικη σεληνη 1-3/07, Άδειο βαγόνι η καρδιά μου

zvdio-didymoi-idanikos-erwtikos-syntrofos

ερωτικη σεληνη 01-03/07, Άδειο βαγόνι η καρδιά μου

Η σεληνη περνάει στους Διδύμους από 01 Ιουλίου. Εύνοια σε Σκορπιούς και Αιγόκερους

σεληνη – Κριός: Τα φιλόδοξα σχέδια σας, είναι μόλις ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα. Ακόμη και εκείνο το άτομο που περιμένετε από τα παλιά θα εμφανιστεί.
All day and night: Καταστρώνετε τα πλάνα σας

σεληνη – Ταύρος: Προετοιμαστείτε για πολλή βαβούρα και εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Ξεκινάνε οι ευχάριστες συζητήσεις για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
All day and night: Ερωτική ατμόσφαιρα

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Αναζητάτε το τέλειο, και το πιο πιθανόν είναι να παραμείνετε μόνοι σας και τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες. Οι αποφάσεις δικές σας.
All day and night: Σημαντικές καθυστερήσεις

σεληνη – Καρκίνος: Οι καινούργιες γνωριμίες που σας προσεγγίζουν θα πρέπει πρώτα να περάσουν από τα ψιλά σας φίλτρα. Και αυτό δεν χρειάζεται να γίνει άμεσα.
All day and night: Όνειρα και Ελπίδες ολοκληρώνονται

σεληνη – Λέων: Πιέζετε μάλλον περισσότερο από όσο πρέπει τον άνθρωπο σας, για να σας δώσει απαντήσεις, για την επόμενη κίνηση τους. Λάθος.
All day and night: Παλεύετε και κερδίζετε

σεληνη – Παρθένος: Είσαστε πια αποφασισμένοι να φτάσετε προβληματικές σχέσεις και άσχημες συμπεριφορές στο τέλος τους. Ζυγίστε και αποφασίστε.
All day and night: Μοναξιά και ωριμότητα

σεληνη – Ζυγός: Τελικά βλέπετε και αντιλαμβάνεστε με πρακτικό τρόπο, ότι δεν έχει συμβεί και τίποτα τρομερό, που έχετε μείνει και ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας.
All day and night: Ερωτικές εκπλήξεις

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Σκορπιός: Συγκροτήστε τις ψυχικές σας δυνάμεις και μην αφήνεστε, σε μια ερωτική απογοήτευση. Πάντως ο ορθός Άρης σας υπόσχεται εκπλήξεις.
All day and night: Θετικοί επηρεασμοί

σεληνη – Τοξότης: Αν τελικά δεν μπορείτε να συμφωνήσετε σε τίποτα με τον άνθρωπο σας, καλύτερα να μην πιέσετε αυτές τις ημέρες παραπάνω, θα ήταν λάθος.
All day and night: Συμφωνίες και εξελίξεις

σεληνη – Αιγόκερως: Είστε πολύ αντιδραστικοί σχεδόν με όλους. Όλα και όλοι σας φταίνε. Αφήστε να περάσουν οι επόμενες ημέρες και θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν.
All day and night: Αναθεωρείτε τις σκέψεις σας

tarw-taro-xartomanteia

σεληνη -Υδροχόος: Είσαστε ίσως στην καλύτερη δυνατή φόρμα σας και αυτό το αντιλαμβάνονται και οι γύρω σας, ωστόσο μην εκπλαγείτε με προσεγγίσεις νέους κόσμου.
All day and night: Πρόσωπο με πρόσωπο

σεληνη – Ιχθείς: Ακίνητα στρατιωτάκια έχετε γίνει. Δεν εμπιστεύεστε κανέναν και αυτό σίγουρα είναι λάθος. Ανοιχτείτε με μέτρο, και θα δείτε που θα βρείτε ομοϊδεάτες.
All day and night: Οι σκέψεις σε τάξη