ερωτικη σεληνη 11-13/12 Σου δίνω μια ευκαιρία ακόμη

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

ερωτικη σεληνη 11-13/12 Σου δίνω μια ευκαιρία ακόμη

Η σεληνη περνάει στον Ταύρο από 11 Δεκεμβρίου
Μεγάλη εύνοια σε ζώδια της Φωτιάς

σεληνη – Κριός: Το μυαλό σας είναι δεσμευμένο, γύρω από ιστορίες του παρελθόντος που ακόμη, και στο τώρα δεν έχει συναισθηματικά ξεπεράσει. Κάντε κάτι για αυτό.
You and Me = Διαδρομές αγάπης

σεληνη – Ταύρος: Οι κοινές διαδρομές και ο τρόπος σκέψης, που έχετε με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα σας οδηγήσει ίσως και μέσα σε αυτό το έτος, σε περαιτέρω δεσμεύσεις.
You and Me = Νέες γνωριμίες

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Όλα είναι στην πορεία δύσκολα, μέσα σε μια σχέση. Αυτό όμως μέσα από την πρακτική υποστήριξη του συντρόφου σας, θα σας φέρει πιο κοντά.
You and Me = Το παρελθόν εμφανίζεται

σεληνη – Καρκίνος: Είσαστε εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις, που σίγουρα δεν θυμίζουν τα παλιά καλά σας. Είναι λοιπόν, στο δικό σας χέρι να κάνετε την αυτοκριτική σας.
You and Me = Μεταβολές σε σχέσεις

σεληνη – Λέων: Οι σκέψεις ενός τρίτου ατόμου είναι γύρω σας. Αυτό είναι κάτι που, θα το δείτε και σε πράξεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Αναμένοντας.
You and Me = Αισθηματικές αναστατώσεις

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Παρθένος: Ο καλός σας ο λόγος είναι και αυτός, που θα φέρει σε λίγο και πάλι την αρμονία μέσα στην σχέση σας. Τα καλύτερα σας έρχονται.
You and Me = Διάθεση για διάλογο

σεληνη – Ζυγός: Τα λόγια είναι φτώχεια. Κάντε κάτι παραπάνω σε πράξεις και θα δείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Ειδικά μέσα στην αισθηματική σας σχέση.
You and Me = Παλιές εκκρεμότητες

σεληνη – Σκορπιός: Κινήστε τα νήματα για να τρέξουν οι εξελίξεις, γύρω από επανασυνδέσεις. Όλα τα αστρολογικά, σας δίνουν την απόλυτη τους εύνοια.
You and Me = Πρόσωπα και καταστάσεις

σεληνη – Τοξότης: Εσείς και οι γενικότερες σας ιδιοτροπίες σας παιδιά του Δία, μόνο σε προβληματισμό μπορείτε να φέρετε τον άνθρωπο σας. Κάντε κάτι που να δείχνει την αγάπη σας.
You and Me = Γνωριμίες που θα συναρπάσουν

σεληνη – Αιγόκερως: Εσείς και το οικείο σας περιβάλλον, ίσως να έχετε γίνει ένα και εναντίον του ανθρώπου σας. Τι τελικά μπορεί να φταίει για τέτοιες συμπεριφορές.
You and Me = Δώστε άφοβα την αγάπη σας

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη -Υδροχόος: Σίγουρα έχετε διαφορετικές προτεραιότητες, από αυτές που σας ζητά ο άνθρωπος σας. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσετε και να δείτε τι σας ενώνει.
You and Me = Εξελίξεις που θα χαροποιήσουν

σεληνη – Ιχθείς: Εσείς και τα επικοινωνιακά σας τρικ, σίγουρα θα κάνουν το άτομο που σας ενδιαφέρει, να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει πια ανοιχτά.
You and Me = Ανεξαρτησία από τα παλιά

ερωτικη σεληνη 11-13/12 Σου δίνω μια ευκαιρία ακόμη