ερωτικη σεληνη 13-15/02 Πάλι γυρνάς στο μυαλό μου

sxeseis-sagapw

ερωτικη σεληνη 13-15/02 Πάλι γυρνάς στο μυαλό μου

Η σεληνη περνάει στον Ταύρος από 13 Φεβρουαρίου
Η τύχη στους – Λέοντες Εμπόδια στους –Ιχθείς

σεληνη – Κριός: Όλοι οι πλανήτες σας δίνουν τη δυναμική τους για αυτό το Σαββάτο και την Κυριακή, για να καταφέρετε να ξεπεράσετε αγκυλώσεις, που σας στερούν τις μελλοντικές ευκαιρίες στην αγάπη.
All day: Αρπάξτε τις ευκαιρίες

σεληνη – Ταύρος: Έχετε στα χέρια σας την μοίρα της ερωτικής σας σχέσης. Όλα τα άστρα είναι συμμαχικά προς τον οίκο σας, και σας προτρέπουν για δυναμικές αλλαγές.

zodia-taro-45

All day: Ευαισθησίες

σεληνη – Δίδυμοι: Η διαφορετική φιλοσοφία ζωής που έχετε μέσα στην συναισθηματική σας σχέση, ίσως σας φέρει σε κατά μέτωπο σύγκρουση μέσα στην νέα εβδομάδα.
All day: Υπεροχή λόγου

σεληνη – Καρκίνος: Έχετε χάσει την επαφή σας με την πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που θα σας οδηγήσει ίσως και σε λάθος αποφάσεις. Αφήστε τα πάντα για μετά την πανσέληνο του μήνα στις 22/02.
All day: Δικαίωμα στην αγάπη

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Λέων: Οι συναισθηματικές απολαβές που έχετε, από την σχέση που διατηρείτε, σίγουρα δεν είναι αρκετές. Από τις 20/02 και ύστερα μπορείτε να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις.
All day: Κινήσεις ενθουσιασμού

σεληνη – Παρθένος: Ασχολείστε με άτομα που δεν σας προσφέρουν τελικά τίποτα. Κάντε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στην προσωπική σας ζωή, ιδίως τώρα που ο κυβερνήτης σας, θα περάσει στον Υδροχόο.
All day: Δεκτικές αλλαγές

σεληνη – Ζυγός: Ο τρόπος που ζείτε δεν σας βοηθάει καθόλου να έλξετε κοντά σας νέους ανθρώπους. Απομακρυνθείτε από τις κακές συνήθεις και επαφές του παρελθόντος.
All day: Συναισθηματική κατανόηση

σεληνη – Σκορπιός: Σας αποδίδουν τα απαραίτητα και τα ελάχιστα μέσα στην αισθηματική σας σχέση και αυτό σίγουρα δεν σας αρκεί. Προσδιορίστε τα θέλω σας και μην είστε ολιγαρκείς.
All day: Γοητεία και έρωτας

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Τοξότης: Η απομάκρυνση σας από το άτομο που σας έχει προβληματίσει θα σας κάνει να ανανεωθείτε. Κάντε το ίδιο σε όλους τους τομείς.
All day: Αυξημένες προσδοκίες

σεληνη – Αιγόκερως: Δεν μπαίνετε μέσα σε καλούπια, και αυτό σίγουρα σας δυσκολεύει στο να βρείτε κάτι που να γεμίσει την ζωή σας. Τώρα που η Αφροδίτη αποχωρεί, θα σας ελαφρύνει πολύ.
All day: Υποστήριξη συντρόφου

σεληνη -Υδροχόος: Οι μέρες προσφέρονται για να θεμελιώσετε απόψεις και να δράσετε πιο γρήγορα. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη προσεχώς, σας υποστηρίζουν.
All day: Αλλαγές παντού

σεληνη – Ιχθείς: Ένας ειλικρινής διάλογος με τον σύντροφο σας θα βοηθούσε στο να φωτίσετε τις διαθέσεις και τις προσέχεις για το εγγύς μέλλον σας.
All day: Ροή ειδήσεων