ερωτικη σεληνη 17-18/12 Ο έρωτας με έρωτα περνάει

sas-apata

ερωτικη σεληνη 17-18/12 Ο έρωτας με έρωτα περνάει

Η σεληνη περνάει στον Αιγόκερω από 17 Δεκεμβρίου
Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Νερού

σεληνη – Κριός: Εσείς και ο ερωτισμός, που αποπνέετε δεν θα βοηθήσει το ταίρι σας να ηρεμήσει. Κάντε κάτι με τον δυναμικό σας χαρακτήρα, που θα φέρει και πάλι την αισθηματική ασφάλεια στο μεταξύ σας.
You and Me = Εξηγήσεις αισθηματικές

 

σεληνη – Ταύρος: Αν δεν θέλετε να μπαίνετε στο στόμα του κόσμου, για την προσωπική σας ζωή, τότε μην ζητάτε συμβουλές και μην παραπονιέστε στον κοινωνικό σας κύκλο.
You and Me = Τα οικονομικά σας εξελίσσονται

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Μπορεί να είστε ακόμη θυμωμένοι, με το ταίρι σας και τις ανώριμες του συμπεριφορές, αλλά με τον ανάδρομο, όλα θα ομαλοποιηθούν.
You and Me = Μετριάστε τις εντάσεις

σεληνη – Καρκίνος: Σκεφτείτε με το τετράγωνο μυαλό σας, όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε και πάλι το ενδιαφέρον του συντρόφου σας.
You and Me = Το πάθος κυριαρχεί

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Μπορεί να είναι η Σελήνη επάνω σας, όμως εσείς παραμένετε σε μια υπερένταση, με όλα αυτά τα στραβά που βλέπετε στην σχέση και τον σύντροφο σας.
You and Me = Προτάσεις δέσμευσης

σεληνη – Παρθένος: Αν δεν μιλήσετε άμεσα στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας ενοχλούν, μην περιμένετε να γίνει κάτι διαφορετικό. Πάντως ο Κυβερνήτης σας, υποστηρίζει παντού.
You and Me = Είσαστε δημοφιλείς

σεληνη – Ζυγός: Ετοιμαστείτε για ειδήσεις, που θα σας προβληματίσουν. Το παρόν σας ταίρι έχει την τάση να σας δεσμεύσει άμεσα, αλλά και το παρελθόν εμφανίζεται με την ίδια πρόταση.
You and Me = Εξηγήσεις που θα πείσουν

σεληνη – Σκορπιός: Εσείς και οι κοινωνικές σας δραστηριότητες, κάνουν τον σύντροφο σας να αισθάνεται άσχημα. Διορθώστε το, αν πραγματικά τον αγαπάτε.
You and Me = Εντυπωσιασμός

σεληνη – Τοξότης: Αυτό που βλέπετε, να συντελείται μέσα στην σχέση σας, δεν σας εκφράζει. Ευθύνεστε και εσείς. Μιλήστε και κάντε τις επόμενες προτάσεις σας.
You and Me = Ανάγκη για αλήθεια

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Αιγόκερως: Μετράτε αισθηματικές απώλειες εσείς. Πολλά τα λάθη που έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές. Σκεφτείτε και κάντε τις διορθωτικές σας κινήσεις.
You and Me = Σκέψεις για επανασύνδεση

σεληνη -Υδροχόος: Αν δεν έχετε σκέψεις για δεσμεύσεις, τότε μην κάνετε το ταίρι σας να σκέφτεται κάτι σχετικό. Ξεκαθαρίστε από τώρα τις προθέσεις σας.
You and Me = Παραγωγικές ιδέες

σεληνη – Ιχθείς: Αρνείστε να δείτε την αλήθεια. Το σώμα σας είναι εδώ και το μυαλό σας αλλού. Εκτός από εσάς κάνετε και τους άλλους δυστυχισμένους!
You and Me = Έξυπνες προτάσεις

ερωτικη σεληνη 17-18/12 Ο έρωτας με έρωτα περνάει

zwdia