ερωτικη σεληνη 17-19/05 Πόσες χιλιάδες Καλοκαίρια?!

ερωτικη σεληνη 17-19/05 Πόσες χιλιάδες Καλοκαίρια?!

Η σεληνη περνάει στον Υδροχόο από 17 Μαΐου

σεληνη – Κριός: Όλα έχουν αλλάξει μέσα στο μυαλό σας. Αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας, σας έχουν κουράσει.
You and Me = Επικοινωνιακά τρικ

σεληνη – Ταύρος: Έχετε πολλές επιλογές. Αυτό το διάστημα και μέχρι να λήξει ο Μάιος, νέοι έρωτες θα περάσουν μπροστά από τα μάτια σας.
You and Me = Λόγια και Πράξεις

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Με όλα τα άστρα να ευλογούν το ζώδιο σας, εσείς μπορείτε να κάνετε όλα αυτά που έχετε σκεφτεί …πραγματικότητα.
You and Me = Ευτυχισμένες στιγμές

σεληνη – Καρκίνος: Σταδιακά το κλίμα μέσα στον δεσμό σας θα αλλάξει. Το ταίρι σας έχει την καλή διάθεση να έρθετε και πάλι πιο κοντά σαν ζευγάρι.
You and Me = Συνήθεια

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

σεληνη – Λέων: Είναι μια απαιτητική περίοδος, που όλα δείχνουν ότι πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα στον δεσμό σας, και να δώσετε λύσεις.
You and Me = Τολμηρές κινήσεις

σεληνη – Παρθένος: Η άποψη που έχετε για έναν πρώην σας, που κατά καιρούς σας πολιορκεί, δεν είναι και η καλύτερη. Κλείστε λοιπόν τις πόρτες.
You and Me = Ερωτικές αποδράσεις

σεληνη – Ζυγός: Μην επηρεάζεστε από όλα αυτά τα άσχημα που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας. Τα καλύτερα είναι αμέσως μπροστά σας.
You and Me = Ευκαιρίες για επανασύνδεση

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Σκορπιός: Το συντροφικό σας ταίρι, έχει πολλά ακόμη να σας προσφέρει. Από τις 25/05 και μετά, να περιμένετε πολλές και μεγάλες εκπλήξεις.
You and Me = Έντονοι ρυθμοί

σεληνη – Τοξότης: Με τόσο καλά αστρολογικά προς τον οίκο σας, εσείς μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα, προς την κατεύθυνση της δέσμευσης.
You and Me = Συναισθηματικές υπερβολές

σεληνη – Αιγόκερως: Μην ανησυχείτε για τον άνθρωπο σας, τόσο πολύ! Αυτός ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει και να λύσει τις δικές του εκκρεμότητες.
You and Me = Ανάγκες επικοινωνίας

σεληνη -Υδροχόος: Μην ανταλλάσετε βαριά λόγια με άτομα που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν. Απλά χάνετε τον χρόνο και την υπομονή σας άδικα.
You and Me = Σταυροδρόμια

σεληνη – Ιχθείς: Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε επικοινωνίες και αφίξεις από το παρελθόν. Ετοιμαστείτε για νέες προτάσεις επανένωσης.
You and Me = Ψευδαισθήσεις