ερωτικη σεληνη 19-21/12. Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω

hue6_spongysponge-d30ogqr

ερωτικη σεληνη 19-21/12. Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω

Η σεληνη περνάει στην Παρθένο από 19 Δεκεμβρίου
Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Νερού

σεληνη – Κριός: Αν τελικά αντιλαμβάνεστε και εσείς, ότι το μόνο που συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, είναι παρεξηγήσεις και εντάσεις, καλύτερα, ψάξτε πιο βαθιά να δείτε τι φταίει.
You and Me = Ερωτικές επιθυμίες

σεληνη – Ταύρος: Πολλά από τα αστρολογικά είναι τόσο δυναμικά προς εσάς, που σίγουρα θα καταφέρετε να κερδίσετε όλους αυτούς, που σας δείχνουν την απόμακρη συμπεριφορά τους.
You and Me = Καινούργιες γνωριμίες

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Έχετε πάρει όλα σας τα μαθήματα εσείς. Να μην τα ξεχάσετε, καθώς σας πλησιάζουν ίδια άτομα και οι καταστάσεις τους. Προσοχή.
You and Me = Σκέψεις για το παρελθόν

σεληνη – Καρκίνος: Είναι 2-3 ευνοϊκές ημέρες που θα δείτε και εσείς, ότι πολύς νέος κόσμος, θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει να χαμογελάσετε και πάλι.
You and Me = Ένταση στις σχέσεις

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Οι αισθηματικοί σας δρόμοι, μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και τυχαία, θα διασταυρωθούν με κάποια παλιά σας γνωριμία – αγάπη.
You and Me = Αισθηματικός ανταγωνισμός

σεληνη – Παρθένος: Κάντε πάντα μια πρώτη έρευνα, γύρω από αυτά που σας λένε και σας τάζουν. Οι εποχές δεν είναι ούτε για αφελείς, αλλά και ούτε για καθυστερήσεις.
You and Me = Αιτίες και αλήθειες

σεληνη – Ζυγός: Με την Αφροδίτη και τον Άρη να συμμαχούν, εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι σίγουρα να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας. Κάτι ανάλογο θα ήθελε και αυτός.
You and Me = Κατάλληλες κινήσεις

σεληνη – Σκορπιός: Οι σκέψεις σας, αν τελικά παραμείνουν μόνο μέσα στο κεφάλι σας, δεν θα συμβεί τίποτα. Αν τελικά αντέχετε, κάντε την ερωτική σας εξομολόγηση, εκεί που αγαπάτε.
You and Me = Προτάσεις που ξαφνιάζουν

σεληνη – Τοξότης: Αν δεν μπορείτε να μένετε μέσα σε σχέσεις, που δεν σας προσθέτουν τίποτα τότε το πιο σοφό που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε μόνοι και ήρεμοι.
You and Me = Ενοχλήσεις από το παρελθόν

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Αιγόκερως: Έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει και πολύ πιο γοητευτικούς σε άτομα που ήδη σας θαυμάζουν.
You and Me = Ικανοποιητικές απαντήσεις

σεληνη -Υδροχόος: Το παρελθόν έχει πια τελειώσει μέσα σας και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να ψάξετε άμεσα, για έναν καινούργιο σύντροφο.
You and Me = Καινούργιες επιλογές

σεληνη – Ιχθείς: Εσείς και η μεγαλομανία σας, ίσως και να φέρνετε σε δύσκολη θέση τον σύντροφο σας. Χαμηλώστε ταχύτητες και τόνους.
You and Me = Κοινή πορεία