ερωτικη σεληνη 20-22/06 Σε βλέπω και παθαίνω…ναι!

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

ερωτικη σεληνη 20-22/06 Σε βλέπω και παθαίνω…ναι!

Η σεληνη περνάει στον Ταύρο από 20 Ιουνίου

σεληνη – Κριός: Εσείς είστε το ζώδιο, που τελικά έχετε λύσει όλα τα μυστήρια της αγάπης. Από την αλλαγή του ζωδίου και μετά, θα έχετε και τον άνθρωπο που επιθυμείτε στην αγκαλιά σας.
You and Me = Λόγια αγάπης

σεληνη – Ταύρος: Δεν ξέρετε τι να πείτε και τι να κάνετε με όλα αυτά τα δύσκολα, που τρέχουν μέσα στην σχέση σας. Αφήστε τις καταστάσεις να φανερωθούν.
You and Me = Δράσεις και αποδείξεις

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε ότι όλα, θα έρθουν όπως εσείς τα έχετε σκεφτεί. Το άτομο που σας αγαπά, μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, θα σας έχει φανερωθεί.
You and Me = Εξελίξεις θετικές

σεληνη – Καρκίνος: Η γοητεία, που ασκείτε στον άνθρωπο σας, έχει ανάψει πια στο πράσινο φώς σε εξελίξεις που μέσα στο Καλοκαίρι, θα φέρουν επίσημες δεσμεύσεις.
You and Me = Νέα συναισθήματα

zwdia-fotia

σεληνη – Λέων: Δεν έχετε πάρα πολύ χρόνο στην διάθεση σας, για να ξεκαθαρίσετε τις κρυφές – παράλληλες καταστάσεις, στην ερωτική σας ζωή.
You and Me = Αλλαγές στις σχέσεις

σεληνη – Παρθένος: Μπορείτε να πάρετε μια πιο βαθιά ανάσα, καθώς οι εντάσεις, μέσα στον δεσμό σας, έχουν υποχωρήσει και η αγάπη έχει πρυτανεύσει.
You and Me = Έξυπνες λύσεις

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Ζυγός: Μπορεί να έχετε πολλές απορίες για την καθημερινότητα του ανθρώπου σας, αλλά δεν υπάρχει κάτι ύποπτο που να σας βάζει σε ανασφάλεια.
You and Me = Θεωρία και πράξη

σεληνη – Σκορπιός: Απολαύστε το Καλοκαίρι, και μην κοιτάτε τι γίνεται πίσω στο παρελθόν. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας και ένας καινούργιος έρωτας.
You and Me = Σκοποί κοινοί

σεληνη – Τοξότης: Κάποιος προσπαθεί να σας γνωρίσει, σε πιο προσωπικό βαθμό. Αυτό που έχει σημασία, είναι εσείς να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες.
You and Me = Εξελίξεις στην αγάπη

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Αιγόκερως: Είσαστε κάτω από αστρολογική εύνοια και τύχη. Κάντε τις ευχές σας και μέσα σε αυτό τον μήνα, θα έχετε και τις πρακτικές απολαβές.
You and Me = Επισκέψεις από παρελθόν

σεληνη -Υδροχόος: Οι θεωρίες αγάπης, δεν είναι για εσάς. Αποζητάτε τις πράξεις και όχι μόνο τις προθέσεις. Τα καλύτερα σας πλησιάζουν.
You and Me = Υπερβολές λόγων

σεληνη – Ιχθείς: Μπορείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για τα θέματα που πρέπει να λύσετε πριν φύγετε για διακοπές.
You and Me = Ξεχασμένα συναισθήματα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75