ερωτικη σεληνη 23-25/01. Σε αγαπάω, με ακούς?!

agapiste-ton-eayto-sas

ερωτικη σεληνη 23-25/01. Σε αγαπάω, με ακούς?!

Η σεληνη περνάει στον Τοξότη από 23 Ιανουαρίου
Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Νερού

σεληνη – Κριός: Η επικοινωνιακή ευελιξία που έχετε, δεν είναι από μόνη της αρκετή για να σας φέρει κοντά στο άτομο που αγαπάτε. Προσθέστε και τις πράξεις και το αποτέλεσμα, θα σας δικαιώσει.
You and Me = Εξηγήσεις και αποφάσεις

 

σεληνη – Ταύρος: Έχετε όλον τον υπόλοιπο Ιανουάριο, για να προβείτε σε κινήσεις που θα σας κάνουν να έρθετε πολύ πιο κοντά, με τον άνθρωπο σας αλλά και τα περιβάλλοντα του.
You and Me = Δυναμική εκκίνηση

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Είσαστε ανάμεσα σε πολλές σκέψεις, και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι σίγουρα, να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να βρείτε, την κοινή σας πορεία.
You and Me = Πρακτικές λύσεις

σεληνη – Καρκίνος: Η θέση του κυβερνήτη σας, μέσα σε ένα πύρινο ζώδιο, μόνο αισθηματικές αναταραχές μπορεί να φέρει. Επίσης στους δεσμευμένους, και μια τάση απόκλισης!!!
You and Me = Δημιουργία και εξέλιξη

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας, ότι όλα αυτά που περάσατε στο παρελθόν και σας πλήγωσαν, δεν θα τα ξαναπεράσετε. Προσοχή λοιπόν στις επιλογές σας.
You and Me = Αισθηματικές προσκλήσεις

σεληνη – Παρθένος: Η σχέση σας περνάει σκαμπανεβάσματα, και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε ανασφαλείς. Βρείτε άμεσα, τι και ποιος είναι αυτός που σας δημιουργεί τις εντάσεις.
You and Me = Ζητήστε ακόμη περισσότερα

σεληνη – Ζυγός: Κερδίστε χρόνο για να δώσετε την σωστή σας απάντηση. Αν τελικά δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές και περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε μην το τολμήσετε.
You and Me = Λόγια που χαροποιούν

σεληνη – Σκορπιός: Οι κινήσεις που κάνετε και η μόνιμη αγάπη, που προσφέρετε στον άνθρωπο σας, θα γίνουν και η θετική αιτία, έτσι ώστε από την Άνοιξη να περάσετε σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις.
You and Me = Ξεκαθαρίστε το παρελθόν

σεληνη – Τοξότης: Με την σελήνη στον οίκο σας, όλα θα φωτιστούν. Και τα κρυφά. Αν είσαστε πάνω σε παράλληλες διαδρομές, προσέχετε μέχρι και τις 29/01, τις αποκαλύψεις.
You and Me = Λόγια μόνο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Αιγόκερως: Εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, κάποιες φορές, ίσως και άθελα σας, στεναχωρείτε τον άνθρωπο σας. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο τώρα.
You and Me = Δράσεις που δικαιώνουν

σεληνη -Υδροχόος: Δεν χρειάζεται συνεχώς να στριφογυρίζετε μέσα στο μυαλό σας, όλα αυτά που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Οι μέρες σας, φέρνουν καινούργιες επαφές- γνωριμίες.
You and Me = Αποφάσεις και πρόοδος

σεληνη – Ιχθείς: Ζητήστε λοιπόν περισσότερα, από τον άνθρωπο σας, αν αισθάνεστε ότι σας αφήνει ακάλυπτους. Φυσικά, βάλτε και από τώρα, και τα χρονικά σας όρια.
You and Me = Ερωτική σταθερότητα

zwdia