ερωτικη σεληνη 25-27/06, Έλα κοντά, μην φεύγεις μακριά

to lathos

ερωτικη σεληνη 25-27/06 Έλα κοντά, μην φεύγεις μακριά

Η σεληνη περνάει στους Ιχθείς από 25 Ιουνίου, Εύνοια σε Σκορπιούς και Τοξότες

σεληνη – Κριός: Οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά σας. Σε όλο αυτό θα έχετε υποστηριχτές τον Άρη και τον Δία, που σας φωτίζουν και σας δίνουν ευκαιρίες για εξελίξεις.
All day and night: Εξανεμίστε του φόβους σας

σεληνη – Ταύρος: Θα πρέπει να κλείσετε ανοιχτές πληγές, από το παρελθόν αν τελικά έχετε βρει κάποιον νέο άνθρωπο, που σας ενδιαφέρει.
All day and night: Κοιτάξτε το συμφέρον σας

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Μην ασχολείστε με άτομα που μόνο σας πληγώνουν. Οι μέρες με τόση αστρολογική κινητικότητα, σας βγάζουν πάντως κερδισμένους.
All day and night: Δοκιμασίες συναισθημάτων

σεληνη – Καρκίνος: Μην βάζετε τον εαυτό σας σε δοκιμασίες μόνο και μόνο για να γίνεστε αρεστοί, σε νέα πρόσωπα. Άθελα σας περνάτε άλλα μηνύματα.
All day and night: Λογική σε πρώτο ρόλο

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Λέων: Απομυθοποιήστε όλα αυτά τα υπερβολικά, που σας τάζουν και δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, αυτά που πραγματικά συντελούνται στην ερωτική σας ζωή.
All day and night: Σημαντικές εξελίξεις

σεληνη – Παρθένος: Οι διάθεση σας, θα ανέβει κατακόρυφα μόλις ο Άρης γυρίσει σε ορθή φορά στις 30-06. Θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο σταθεροί στις απόψεις σας.
All day and night: Πάρτε τις σωστές πρωτοβουλίες

σεληνη – Ζυγός: Κλείστε τα αυτιά και τα μάτια σας, σε όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Η θέση της Αφροδίτης, δίνει μια παραπάνω ώθηση σε καινούργιες γνωριμίες.
All day and night: Ξεχασμένες ιστορίες

σεληνη – Σκορπιός: Κρύψτε με τον σωστό τον τρόπο, τα αισθήματα που έχετε για έναν καινούργιο άνθρωπο. Δείτε πρώτα αν αξίζει …. και μετά αποκαλυφθείτε.
All day and night: Ανοίξτε το βήμα σας στο μέλλον

σεληνη – Τοξότης: Επικρατεί μια ένταση μέσα στην ψυχή σας. Αυτό ξεκινάει από τα άσχημα τα οποία συντελούνται στην αισθηματική σας ζωή, που δεν δείχνει να σας εκφράζει πια.
All day and night: Ανάγκη για εξωστρέφεια

taro-oroskopio-54

σεληνη – Αιγόκερως: Τίποτα πια δεν μπορεί να σταματήσει τις επιδιώξεις σας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ένας καινούργιος και δυνατός έρωτας, που σας έχει αναζωογονήσει.
All day and night: Οργάνωση των διακοπών σας

σεληνη -Υδροχόος: Πολλές οι προτάσεις, που θα σας γίνουν και εσείς σίγουρα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι. Μέσα σε όλα αυτά μην ξεχνάτε και τις παρέες σας.
All day and night: Συλλογική δράση

σεληνη – Ιχθείς: Είσαστε με την απόφαση του χωρισμού στα χείλη. Όλα πια έχουν φτάσει στο τέρμα τους, και σίγουρα ουδείς είναι σε διάθεση για διαμάχες.
All day and night: Από αρχή οι εξηγήσεις