ερωτικη σεληνη 26-27/08, Έχω τόσα να θυμάμαι από εσένα

sxeseis-xwrismos-antrwn

ερωτικη σεληνη 26-27/08, Έχω τόσα να θυμάμαι από εσένα

Η σεληνη περνάει στους Διδύμους από 26 Αυγούστου. Εύνοια σε Κριούς και Καρκίνους.

σεληνη – Κριός: Ερωτικά μάτια πέφτουν επάνω σας και σας ανανεώνουν τη διάθεση. Μέσα σε αυτά και κάτι… από τον φιλικό σας κύκλο, που θα σας ξαφνιάσει.
Love relationships: Δηλώσεις που εκπλήσσουν

σεληνη – Ταύρος: Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δεχτείτε μια σειρά από προτάσεις από το παρελθόν σας, που ίσως και να σας βάλουν σε λογική επιστροφής.
Love relationships: Ικανότητα αυτοδημιουργίας

 

σεληνη – Δίδυμοι: Οι ερωτικές περιπέτειες είναι κάτι που σας ανανεώνει τη διάθεση. Μέσα σε αυτά, ίσως να προκύψει και μια νέα ευχάριστη ‘γνωριμία’.
Love relationships: Ευμενής καταστάσεις

zodia-taro-45

σεληνη – Καρκίνος: Αδιαφορήστε επιτέλους για τα άτομα που συνεχώς δείχνουν ένα προβληματικό χαρακτήρα προς εσάς. Βρείτε άλλους δρόμους.
Love relationships: Ανάλυση και απόρριψη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Είστε σε μια φάση που το μόνο που θέλετε, είναι να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε τα προγράμματα σας. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει καλό.
Love relationships: Ερωτικές διαθέσεις

σεληνη – Παρθένος: Έχετε καταφέρει, και με πολύ αγώνα, να στρώσετε τις καταστάσεις μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Όσο ο Ήλιος είναι πάνω σας, μην φοβάστε τίποτα.
Love relationships: Διάλειμμα από τους καυγάδες

σεληνη – Ζυγός: Οι απλές συζητήσεις και οι ντόμπρες εξηγήσεις, είναι αυτό που σας κάνει και διαφέρετε από τους κοινούς λοιπούς. Επίσης, σας δίνει και μια περισσή γοητεία.
Love relationships: Σημαντικά γεγονότα αγάπης

σεληνη – Σκορπιός: Μιλώντας με τον άνθρωπο σας, ίσως και να αντιληφθείτε ότι υπάρχει μια κούραση στο μεταξύ σας. Λάβετε ηγετικό ρόλο και διορθώστε τα λάθη.
Love relationships: Διάθεση για σοβαρή συζήτηση

σεληνη – Τοξότης: Μην δωρίζετε τα συναισθήματα σας εκεί που δεν αντιλαμβάνονται την αξία τους. Απλά χάνετε το χρόνο σας και χαλάτε τη διάθεση σας.
Love relationships: Οι πρωτοβουλίες δικαιώνονται

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Αιγόκερως: Αν τελικά αυτό που πιάνουν οι κεραίες σας δεν σας ικανοποιεί, τότε αυτό που πρέπει να πράξετε, είναι να προασπίσετε την καρδιά σας.
Love relationships: Σκέψεις για επιστροφή στο παρελθόν

σεληνη -Υδροχόος: Δεν υπάρχει κάτι ακόμη να ανακαλύψετε. Όντως το άτομο που ξέρετε, σας έχει ανάψει το πράσινο φως και σας ζητά να πλησιάσετε.
Love relationships: Δωρεά συναισθημάτων

σεληνη – Ιχθείς: Ξεκινήστε από σήμερα να οργανώνεστε, και σε προσωπικό και σε αισθηματικό επίπεδο. Ο Σεπτέμβριος έρχεται γεμάτος δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις.
Love relationships: Αποδοχή μιας κατάστασης