ερωτικη σεληνη 27 – 29/04, Έχεις χαθεί μαζί με τον ύπνο μου

zygos-kai-feggaria

ερωτικη σεληνη 27 – 29/04, Έχεις χαθεί μαζί με τον ύπνο…

Η σεληνη περνάει στον Αιγόκερω από 27 Απριλίου
Η τύχη στους – Ταύρους Εμπόδια στους – Τοξότες

σεληνη – Κριός: Ευκαιρίες θα σας δοθούν από την τελευταία μέρα της Αφροδίτης στις 29-05 στον ζωδιακό σας οίκο, για να μπορέσετε να πλησιάσετε το άτομο που επιθυμείτε.
All day and night: Έμφαση σε τρίτους

 

 

σεληνη – Ταύρος: Είσαστε κάτω από έναν αστρολογικό θόλο, που σας δίνει την πλήρη εύνοια του, για να ολοκληρώσετε υποθέσεις αγάπης αλλά και άσχημων χωρισμών.
All day and night: Εριστική διάθεση

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Οι συγκρουσιακές σας τάσεις, με τα οικεία σας περιβάλλοντα δεν θα δώσουν λύσεις. Μετά τον νέο μήνα, θα μπορέσετε να βρείτε την άκρη.
All day and night: Συγκρούσεις με περιβάλλοντα

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Καρκίνος: Το να πηγαίνετε συνεχώς με τα νερά του συντρόφου σας δεν είναι και ότι καλύτερο. Ίσως και να βγαίνετε από τις συνήθειες και την ηθική σας.
All day and night: Επιστροφή στις καλές συνήθειες

σεληνη – Λέων: Οι συναισθηματισμοί σας, είναι υπερβολικοί και αυτό ίσως και να κάνει τον άνθρωπο σας να βαριέται πολύ. Κρατήστε το μυστήριο σας, και αφήστε την άλλη πλευρά να την εξερευνήσει.
All day and night: Αντιθέσεις λειαίνονται

σεληνη – Παρθένος: Μεγάλη η ψυχική σας κούραση. Δεν είστε ευτυχισμένοι και αυτό είναι αντιληπτό από τους γύρω σας. ΟΙ μέρες από την ερχόμενη Τετάρτη, σε βάζουν σε λογική δράση.
All day and night: Σχέδια προωθούνται

σεληνη – Ζυγός: Δοκιμάζονται οι αντοχές σας μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Οι όψεις των 2 ανάδρομων πλανητών, ίσως να εντείνουν να πνεύματα.
All day and night: Συναισθηματικές υπερβολές

σεληνη – Σκορπιός: Οι συζητήσεις μέσα σε αυτήν την δύσκολη εβδομάδα, δεν θα μπορέσουν να καταλήξουν πουθενά. Αφήστε τα πάντα για τις αρχές του Μαίου.
All day and night: Νέα τροχιά προόδου

σεληνη – Τοξότης: Τα σχέδια σας θα τρέξουν από σήμερα, και μέχρι το τέλος της περιόδου, πολύ πιο γρήγορα από ότι τα είχατε σχεδιάσει. Πολύς και ο νέος κόσμος που θα σας πλησιάσει.
All day and night: Ανάγκη για αλλαγές

σεληνη – Αιγόκερως: Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να ανοίξετε διάλογους, με το έτερον σας ήμισυ, που ήδη έχει δείξει τον τελευταίο καιρό μια απάθεια για την σχέση σας.
All day and night: Επαγγελματικό παρασκήνιο

σεληνη -Υδροχόος: Πολλά αυτά τα ευχάριστα, που θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας ζητήσουν την προσοχή σας. Ίσως και ένας καινούργιος έρωτας.
All day and night: Δυσκολίες προσαρμογής

σεληνη – Ιχθείς: Η προσοχή σας έχει χαθεί, από τους νέους πειρασμούς που έχουν έρθει στην καθημερινότητα σας. Επίσης καλά και τα νεότερα στα οικονομικά σας δεδομένα.
All day and night: Διάθεση διασκέδασης