ερωτικη σεληνη 27-29/5- Πες μου ξανά ότι με Αγαπάς

karma-karmikes-sxeseis

ερωτικη σεληνη 27-29/5- Πες μου ξανά ότι με Αγαπάς

Η σεληνη περνάει στον Υδροχόο από 27 Μαίου

Εύνοια σε Σκορπιούς και Τοξότες

σεληνη – Κριός: Σε προσωπικό επίπεδο, αυτά που σας συμβαίνουν είναι πρωτόγνωρα. Από την νέα εβδομάδα, θα χρειαστεί όμως να πράξετε και σε έντονους ρυθμούς.

zodia-taro-45

All day and night: Δηλώστε τις κατευθύνσεις σας

σεληνη – Ταύρος: Θα σας φλερτάρει ένα άτομο που ανήκει στο παρελθόν σας. Είστε σαν ζώδιο επιρρεπείς στο παρελθόν, αλλά αυτήν την φορά προσέξτε να μην ξαναπονέσετε.

All day and night: Προτείνετε με θάρρος

σεληνη – Δίδυμοι: Είστε απαρηγόρητοι με όλα και με όλους. Οι μέρες σας φανερώνουν το αληθινό πρόσωπο, των οικείων σας, και εσείς απογοητεύεστε.

All day and night: Το βλέμμα στις εξελίξεις

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Καρκίνος: Έχετε μεγάλη αισθηματική επίδραση σε κάποια άτομα. Θα το αντιληφθείτε προσεχώς, με την προσφορά τους σε όλα τα επίπεδα.

All day and night: Φανείτε ιδιαίτερα προσεχτικοί.

σεληνη – Λέων: Ετοιμαστείτε να εξαργυρώσετε όλα τα καλά που έχετε προσφέρει στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο Άρης από τον Σκορπιό σας ενισχύει παντού.

All day and night: Επιφύλαξη στις υποσχέσεις

σεληνη – Παρθένος: Είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, και σίγουρα αυτό θα σας βοηθήσει σε όλες σας τις σκέψεις για την σοβαρή επέκταση της σχέσης σας, σε κάτι πιο επίσημο.

All day and night: Ερωτική παραπλάνηση

σεληνη – Ζυγός: Καλό θα ήταν να φιλτράρετε πολλάκις όλα αυτά που φτάνουν στα αυτιά σας. Λίγα και λίγοι είναι τελικά αυτοί που αξίζουν την προσοχή σας.

All day and night: Περίοδος έντασης

σεληνη – Σκορπιός: Η παρουσία τρίτου κόσμου μέσα στην προσωπική – αισθηματική σας ζωή, είναι δικό σας λάθος. Διορθώσετε με διπλωματία.

All day and night: Μεγαλοστομίες αγάπης

σεληνη – Τοξότης: Είσαστε στο μικροσκόπιο κάποιου ατόμου, που σας έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με προτάσεις και εξομολογήσεις.

All day and night: Σημαντικές εξελίξεις

tarw-taro-xartomanteia

σεληνη – Αιγόκερως: Αντικειμενικά και σαν γήινο ζώδιο, δυσκολεύεστε, να εκφράσετε τα βαθύτερα αισθήματα σας, για το άτομο που έχετε ξεχωρίσει. Πράξτε… πριν γίνει και αυτό αέρας!

All day and night: Ψυχρότητα και αδιαφορία

σεληνη -Υδροχόος: Τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή, ξεκινούν και τελειώνουν στην δική σας λάθος συμπεριφορά.

All day and night: Δηλώσεις για αλλαγές

σεληνη – Ιχθείς: Είστε ισχυρογνώμονες και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σύγκρουση με τον άνθρωπο σας. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών δεν βοηθούν λύσεις με επιθετικό τρόπο. Εκφραστείτε με την διπλωματία σας.

All day and night: Συναισθηματική φόρτιση