ερωτικη σεληνη 28-29/06, Είσαι τσιγάρο τελευταίο

oneira-katigories

ερωτικη σεληνη 28-29/06, Είσαι τσιγάρο τελευταίο

Η σεληνη περνάει στον Κριό από 28 Ιουνίου – Εύνοια σε Σκορπιούς και Αιγόκερους

σεληνη – Κριός: Κοιτάτε την ώρα και την στιγμή, που θα σας έρθουν τα καλά νέα από τον σύντροφο σας, για μια δική του υπόθεση. Τα άστρα θα σας αποδώσουν και άλλα δώρα.
All day and night: Ερωτικές συναναστροφές

σεληνη – Ταύρος: Καλύτερα αυτές τις ημέρες και μέχρι να λήξει ο μήνας του Ιουνίου, να μην εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας, στον σύντροφο σας. Οι συνθήκες για αυτό που θέλετε, δεν είναι ακόμη γόνιμες.
All day and night: Χρόνος για όλους

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Όλοι ζητούν μια θέση στην καρδιά σας. Φυσικά και όλοι οι καλοί χωρούν. Αυτό εσείς οι εν σχέση…. να το προσέξετε πολύ.
All day and night: Ο κόπος σας πιάνει τόπο

σεληνη – Καρκίνος: Μπορείτε φυσικά πια να κάνετε ότι θέλετε στην ερωτική σας ζωή. Όλο το αστρολογικό σύστημα, κινείται γύρω από εσάς και τις επιθυμίες σας.
All day and night: Αλλάξτε διάθεση

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Λέων: Οι σκέψεις σας δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένες και το μόνο που χρειάζεται είναι να αναλάβετε δράση. Κάντε αυτό και μέσα στην σχέση σας και θα δείτε μεγάλες διαφορές.
All day and night: Εστιάστε στα καινούργια

σεληνη – Παρθένος: Χαμόγελα για όλους σας. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, και εσείς είστε αυτοί που θα δείτε τις ευχές σας, στην αισθηματική ζωή, να πραγματοποιούνται.
All day and night: Οι δυσκολίες απομακρύνονται

σεληνη – Ζυγός: Αυτήν την εποχή δεν τα ζυγίζετε σωστά τα πράματα. Είσαστε σε μια Καλοκαιρινή δίνη που επιθυμείτε να τα ζήσετε όλα. Αυτό έχει την ισχύ του μόνο για τους ελεύθερους.
All day and night: Γεμίστε τις μπαταρίες σας

σεληνη – Σκορπιός: Είσαστε σε μια φάση, που σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο σοβαρό βήμα με τον άνθρωπο σας. Αυτό σίγουρα θα το ήθελε και η άλλη πλευρά.
All day and night: Αδιαφορήστε για τις μετριότητες

σεληνη – Τοξότης: Αν κινηθείτε σχετικά γρήγορα, το μόνο σίγουρο είναι ότι προλαβαίνετε να σώσετε μια συναισθηματική κατάσταση, που έχει μείνει στον πάγο.
All day and night: Η παρουσία σας καθηλώνει

σεληνη – Αιγόκερως: Οι λίγες δυσκολίες και οι μικρές καθυστερήσεις που σας έχουν τύχει, δεν μπορούν να γίνουν τροχοπέδη για τα όνειρα σας. Ενεργοποιηθείτε.
All day and night: Σε αναμονή εξελίξεων

σεληνη -Υδροχόος: Προβάλετε τις αποφάσεις σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Σίγουρα το σύμπαν θα βοηθήσει στο να γίνουν αποδεκτές.
All day and night: Επισκέψεις από το παρελθόν

σεληνη – Ιχθείς: Η τόσο έντονη αστρολογική κινητικότητα θα φέρει και σε εσάς, μια παλιά ιστορία, στο παρόν, που θα σας δελεάσει με νέες προτάσεις.
All day and night: Ανοιχτείτε σε αλλαγές