ερωτικη σεληνη 30-31/08, Ποιο κορμί σε ταξιδεύει

gamos-7-oikos

ερωτικη σεληνη 30-31/08, Ποιο κορμί σε ταξιδεύει

Η σεληνη περνάει στον Λέοντα από 30 Αυγούστου. Δυσκολίες στον άξονα Κριού – Ζυγού.

σεληνη – Κριός: Ότι και να πείτε θα παρεξηγηθεί, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε σιωπηλοί. Αυτός που ενδιαφέρετε, θα σας πλησιάσει οικειοθελώς.
Love relationships: Στηρίξτε τη θέση σας

σεληνη – Ταύρος: Οι καταστάσεις που τρέχουν αυτήν την εποχή σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Οργανωθείτε, το σύμπαν σας επιφυλάσσει δώρα.
Love relationships: Αφεθείτε στα χάδια

 

σεληνη – Δίδυμοι: Είσαστε αποσυντονισμένοι από τα τελευταία γεγονότα των ημερών. Σοφά, αφήστε τις εντάσεις να καλμάρουν και κάντε τις πρακτικές σας προτάσεις.
Love relationships: Υπερβολική ασυνεννοησία

zodia-taro-45

σεληνη – Καρκίνος: Οι πρωτοβουλίες σας έχουν κάνει εντύπωση στο άτομο το οποίο έχετε πολιορκήσει έντονα. Είσαστε σαν ζώδιο ούτως ή άλλως «της προσφοράς»!
Love relationships: Υπερβολική κριτική

σεληνη – Λέων: Έχετε σίγουρα ένα δυναμικό χαρακτήρα, αλλά καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην κάνετε κάτι παράτολμο. Δεν θα σας βγει όπως το έχετε σχεδιάσει.
Love relationships: Ερωτικός αποπροσανατολισμόςαγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Παρθένος: Μην κάνετε και τόση φασαρία για να τραβήξετε την γενικότερη προσοχή. Το άτομο που έχει ρίξει τη ματιά του επάνω σας, θα σας προσεγγίσει.
Love relationships: Προσφορά αγάπης

σεληνη – Ζυγός: Είσαστε με το ένα χέρι να υπογράφει το διαζύγιο και να φεύγει από σχέσεις, και το άλλο να το απλώνει σε μια νέα γνωριμία.
Love relationships: Διάθεση για επανασύνδεση

σεληνη – Σκορπιός: Ο σκοπός σας δεν είναι να διαλύσετε σχέσεις και συναισθήματα που εσείς έχετε χτίσει. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές και θα δείτε τις εξελίξεις.
Love relationships: Πολύτιμες συμβουλές

σεληνη – Τοξότης: Πλαισιώνεστε σε όλα τα δρώμενα σας, από ικανούς και καλούς ανθρώπους που σας υποστηρίζουν. Κάτι περισσότερο σας έρχεται από το ταίρι σας.
Love relationships: Πορεία για επισημοποίηση

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Αιγόκερως: Η έμπνευση που έχετε σαν ζώδια, θα σας φέρει κοντά σε πρακτικές λύσεις που θα σας κάνουν πιο αγαπητούς στον σύντροφο σας.
Love relationships: Προβλήματα επικοινωνίας

σεληνη – Υδροχόος: Σκεφτείτε όλες τις πιθανές λεπτομέρειες, πριν κάνετε κάποιο επόμενο βήμα προς τη δέσμευση. Μπορεί να μην είστε ακόμη έτοιμοι.
Love relationships: Προετοιμαστείτε για εξελίξεις

σεληνη – Ιχθείς: Τα δεδομένα και οι ισορροπίες αλλάζουν υπέρ σας. Αυτό μπορεί και να ανοίξει τις διόδους προς μια ισχυρή επανένωση, ξαφνική.
Love relationships: Τόλμη και επιτυχία