ερωτικη σεληνη 31/5-02/6, Όλα για σένα μάτια μου

kiniseis-apoplanisis-zwdia

ερωτικη σεληνη 31/5-02/6 –Όλα για σένα μάτια μου

Η σεληνη περνάει στους Ιχθείς από 31 Μαίου
Εύνοια σε Παρθένους και Αιγόκερους

σεληνη – Κριός: Είσαστε με την ανάσα κομμένη, για όλα αυτά που ήδη με μεγάλη λαχτάρα περιμένετε. Μέσα σε αυτά, να είστε σίγουροι ότι σας έρχεται και το πρώην ταίρι σας.
All day and night: Κλίμα εμπιστοσύνης

 

σεληνη – Ταύρος: Περνάτε μια δύσκολη περίοδο με πολλές αλλαγές και νέα γεγονότα να σας περικυκλώνουν, και να σας οδηγούν προς τελικές αποφάσεις.
All day and night: Αισθηματική βοήθεια

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Είσαστε οι καλύτεροι, έχετε όλα τα φώτα επάνω σας, αυτός που θέλετε θα έρθει, τα οικονομικά σας θα καλυτερεύσουν πολύ, θα μοιράσετε κι άλλα αυτόγραφα στα πλήθη! Οκ?
All day and night: Ερωτικές αμφιταλαντεύσεις

σεληνη – Καρκίνος: Εσείς που είσαστε έτοιμοι για συμβίωση – γάμο, θα χρειαστεί να ξαναρίξετε μια ματιά στις προϋποθέσεις, ίσως και κάτι να χρειάζεται να βελτιωθεί.
All day and night: Αυτοπεποίθηση στα ύψη

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

σεληνη – Λέων: Αυτό που ζητάτε από τον σύντροφο σας, και είναι δίκαιο να γίνει, θα γίνει. Τώρα την εποχή του Ιουνίου, οι περισσότερες εκκρεμότητες, θα επιλυθούν.
All day and night: Εξελικτική πορεία

σεληνη – Παρθένος: Ζητάτε την αποκλειστική προσοχή του συντρόφου σας. Αν τελικά αυτό δεν μπορεί να γίνει, καλύτερα αλλάξτε δρομολόγιο.
All day and night: Συντροφικές τριβές

σεληνη – Ζυγός: Η συμπεριφορά σας κρατά μακριά από την καρδιά και την ζωή σας, το άτομο που σκέφτεστε. Κάντε τις απαραίτητες τροποποιήσεις άμεσα.
All day and night: Σταθεροί στις απόψεις σας

σεληνη – Σκορπιός: Παραμένετε σταθεροί στα θέλω σας και αυτό σας ανεβάζει στα μάτια του συντρόφου σας. Αυτό όμως το παρατηρούν και άλλοι, που ενδιαφέρονται για εσάς.
All day and night: Κινηθείτε δυναμικά

σεληνη – Τοξότης: Δεν είσαστε ιδιαίτερα συνεργάσιμοι, με τους τριγύρω σας, αλλά και ούτε συμβατοί, με τα άτομα που ανήκουν στον οικείο σας κύκλο.
All day and night: Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση

σεληνη – Αιγόκερως: Ο μήνας του Ιουνίου, αναμένεται επεισοδιακός για όλους τους Αιγόκερους. Όλα θα σας συμβούν, κρατήστε και υιοθετήστε τα καλύτερα.
All day and night: Ακάλυπτες υποχρεώσεις.

σεληνη -Υδροχόος: Η αισθηματική σας ζωή, είναι ακριβώς εκεί που την καταντήσατε. Ίσως κάποια στιγμή το άτομο που στεναχωρήσατε, γυρίσει να σας ξανακοιτάξει.
All day and night: Οι αιτίες αποκαλύπτονται

σεληνη – Ιχθείς: Μην υπόσχεστε πολλά. Οι μέρες με ένα τόσο υπερκινητικό πλανητικό σκηνικό μόνο σε παρεξηγήσεις, μπορούν να σας οδηγήσουν και ρήξεις.
All day and night: Αρμονική συμβίωση.