ερωτικη σεληνη17-19/01 ‘Έπαψες αγάπη να θυμίζεις

zwdia-seksoualikotita

ερωτικη σεληνη17-19/01 ‘Έπαψες αγάπη να θυμίζεις

Η σεληνη περνάει στον Ταυρο  από 17 Ιανουαρίου
Η τύχη στους – Λέοντες Εμπόδια στους -Ιχθείς

σεληνη – Κριός: Θα καταφέρετε τελικά να ισορροπήσετε την ερωτική σας σχέση, που το τελευταίο διάστημα, έχει χάσει το άρωμα του ενθουσιασμού της.
All day: Όσα χρειαστεί πράξτε τα

σεληνη – Ταύρος: Η θέληση και τα επικοινωνιακά σας προσόντα είναι αυτά που τελικά θα ανοίξουν τους δρόμους, για να κατακτήσετε πλήρως, της καρδιά του άτομου που εδώ και καιρό σας ‘παιδεύει’.
All day: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Είσαστε κλεισμένοι στα υπόγεια του μυαλού σας, και δεν επιθυμείτε να κάνετε καμία απολύτως προσπάθεια για να βελτιώσετε το κλίμα μέσα στον γάμο – δεσμό σας.
All day: Ανοιχτείτε στον άνθρωπο σας

σεληνη – Καρκίνος: Τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, που θέλετε να έχει ο άνθρωπος που θα συμπληρώσει την ζωής σας, δεν τα έχετε εντοπίσει ακόμα.
All day: Ξεκινήστε μια νέα ιστορία

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Λέων: Πολλά τα προνόμια που σας δίνει η κίνηση της σελήνης στο επόμενο ζώδιο. Μέχρι τις 20/01/16, κοιτάξτε να εκμεταλλευτεί τις δυναμικές σας.
All day: Αμφιβάλλετε τελικά για τα πάντα

σεληνη – Παρθένος: Συνδυάζεται πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους. Αυτό είναι κάτι που γοητεύει τον περίγυρο σας. Μέσα σε αυτούς και κάποια ιδιαίτερη προσωπικότητα.
All day: Καλύτερο κλίμα

σεληνη – Ζυγός: Οι υποδείξεις που σας έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον άνθρωπο σας, έχουν την διάθεση για να προχωρήσετε σε κάτι πιο επίσημο.
All day: Θέλετε τα πάντα

σεληνη – Σκορπιός: Θα χρειαστεί να ανεβάσετε τις ταχύτητες σας. Οι μέρες μέχρι την λήξη του Ιανουαρίου, θα σας φέρουν μπροστά σε διλήμματα του παρελθόντος.
All day: Συνδυάστε και την ψυχαγωγία

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Τοξότης: Υποστηρίζεστε μέχρι και τις 20/01-16, από όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι, και αυτό είναι κάτι που θα δώσει και λύσεις σε ζητήματα καρδιάς.
All day: Υποστήριξη από φίλους

σεληνη – Αιγόκερως: Οι αποφάσεις σας είναι έτοιμες να ανακοινωθούν. Προσοχή στα περίεργα που επιφέρει ο ανάδρομος Ερμής .
All day: Ανανέωση παντού

σεληνη -Υδροχόος: Η θετική σας διάθεση και η προσφορά σας, στον άνθρωπο που υπάρχει δίπλα σας, θα αναγνωριστούν σε πρακτικό επίπεδο και πού σύντομα.
All day: Μεγαλύτερες ταχύτητες

σεληνη – Ιχθείς: Εξαιρέστε από την ζωή σας άτομα, που μόνο από περιέργεια και ανασφάλεια στέκονται δίπλα σας. Ανοίξτε τα μάτια σας, και δείτε την αλήθεια.
All day: Προσπαθήστε για κάτι περισσότερο