ερωτικη ταση ζωδιων Απρίλιος 2016

imerisies-28314-zvdia

Ερωτική τάση ζωδιων Απρίλιος ‘16

Ο μήνας του Κριού – Ταύρου, δηλώνει από τις πρώτες ημέρες τις επιθετικές διαθέσεις του. Ο ανάδρομος Κρόνος, η δύσκολη νέα σελήνη και η Αφροδίτη σε επόμενο ζωδιο, βάζουν τρικλοποδιά στους απρόσεχτους και αφελείς, σε ζητήματα αγάπης και σχέσεων.

Αναλυτικά τα ζωδια:

 

Κριός: Είσαστε ασταμάτητοι και ακράτητοι. Περιορίστε τις ορμές σας, θα τρακάρετε …και θα φταιτε εσείς. Είσαστε πάνω σε μια φρενίτιδα πάθους, που σίγουρα δεν σας οδηγεί στην ποιότητα, για την οποία μονίμως παραπονιέστε ότι δεν έχετε στην προσωπική σας ζωή. Αυτοί που έχουν χωρίσει, και ελπίζουν να βρουν τα πατήματα για να τα ξαναβρούν με το ταίρι τους, θα δουν αλλαγές από τις 12/04 και μετά.
Sex Life: 95%

zodia-taro-45

Ταύρος: Η ερωτική σας διάθεση έχει πιάσει υπόγειο. Είσαστε και αισθάνεστε βαριοί και αυτό σας βγάζει έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Η Αφροδίτη θα μπει σε λίγες ημέρες στον Κριό, και εκεί θα τροποποιηθούν όλα. Παλιές γνωριμίες, περιπέτειες και φλερτ, θα μπουν στο αναλυτικό σας μικροσκόπιο, και θα διατηρηθεί μόνο ότι πραγματικά συνάδει με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας.
Sex Life: 80%

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Είσαστε αρκετά αισιόδοξοι. Αυτό σίγουρα υποστηρίζεται και από την όψη στις 2-4/04, του κυβερνήτη σας με τον Άρη στον Τοξότη. Αυτοί που έχουν σχέσεις, που δεν πάνε προς την επιθυμητή κατεύθυνση, πριν τα μέσα του μήνα θα τις λήξουν, και χωρίς δεύτερη σκέψη για μελλοντική επανασύνδεση. Επηρεάζονται και οι ένοχες διαθέσεις….για ερωτικά μπλεξίματα.
Sex Life: 75%

Καρκίνος: Θα χρειαστεί να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στον άνθρωπο σας. Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη θα σας φανερώσουν τις αιτίες, που σας καθυστερούν από την εξέλιξη μέσα στον δεσμό – γάμο. Ταχύτατες θα είναι και οι επίσημες δεσμεύσεις σε αυτούς που έχουν σοβαρές και ποιοτικές σχέσεις. Όλα υποβοηθούν στον να, εξελιχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ζωή σας
Sex Life: 80%

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδ υμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Αφήστε τις πολλές και περίπλοκες σας ιδιοτροπίες. Δεν σας δίνουν – αποδίδουν αυτό που επιθυμείτε. Η προσήλωση σας στους στόχους σας είναι η μόνη, που θα σας δικαιώσει Αυτό που περιμένετε… θα γίνει, μόνο αν κάνετε σοβαρούς διάλογους με δομή και προτάσεις, και σίγουρα όχι με ανακύκλωση του άσχημου παρελθόντος.
Sex Life: 75%

Παρθένος : Προγραμματίζετε πολλά θέματα. Αυτά θα τρέξουν όλα από το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, που η συμμαχική Αφροδίτη δίνει σε όλους Παρθένους, την εύνοια της, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εκκρεμότητες στην ερωτική σας ζωή. Ακόμη, και οι αδέσμευτοι θα βρουν την ευκαιρία, να ξεκινήσουν νέες επαφές και πολλά υποσχόμενες!
Sex Life: 80%

tarw-wroskopio-4

Ζυγός: Ο μήνας κρύβει πολλές δυσκολίες στον ερωτικό σας τομέα. Έχετε κάνει μια σειρά από μεγάλα λάθη, που στο τώρα σας έχουν βάλει στην γωνία. Οι ελεύθεροι θα συνάψουν σχέσεις, που έχουν τις ευλογίες του αστρολογικού γίγνεσθαι, να ανθίσουν και να αποδώσουν μεγάλο έρωτα σχετικά γρήγορα. Επιπροσθέτως, υποθέσεις του παρελθόντος, θα ανακινηθούν κοντά στην νέα σελήνη.
Sex Life: 90%

Σκορπιός: Στηρίζεστε σε λάθος άτομα που πια σας έχουν κουράσει. Κρατήστε μετά από ώριμη αξιολόγηση, μόνο αυτούς που σας ταιριάζουν, και εκφράζουν και την επιθυμία να βρίσκονται με τον σωστό τρόπο στην ζωή σας. Μια προσοχή παραπάνω στις 1-5/04, που πολλές από τις κρυφές –ένοχες σας ιστορίες, θα σας ξαναθυμηθεί.
Sex Life: 80%

 

Τοξότης: Εκνευρισμός και ένταση επικρατεί στο ερωτικό στρατόπεδο όλων των Τοξοτών. Σίγουρα οι συγκάτοικοι Άρης και Κρόνος, σας έχουν μπερδέψει καθολικά την καθημερινότητα σας. Δεν μπορείτε να πάρετε αυτήν την εποχή σοβαρές αποφάσεις, καθώς και οι τρίτοι απέναντι σας δεν είναι ξεκάθαροι στις επιδιώξεις τους. Μετά τις 10/04, όλα θα διορθωθούν.
Sex Life: 90%

Αιγόκερως: Έχουν συσσωρευτεί πολλά στο μυαλό σας. Σίγουρα πολλές και οι αποφάσεις, που σας έχουν ζητήσει να ανακοινώσετε για το μέλλον σχέσεων και γάμων. Όλα τα άστρα σίγουρα είναι συμμαχικά. Αυτοί που οργανώνουν συγκατοίκηση – γάμο – παιδί, θα χρειαστεί να περιμένουν από το Καλοκαίρι, και ύστερα που όλα θα είναι πιο βατά.
Sex Life: 75%

prodosia

Υδροχόος: Αν καταφέρετε να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας, θα βρείτε και τους σωστούς τρόπους για να τα καταφέρετε, να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας. Αν αυτό είναι χωρισμός, σκεφτείτε το δύο φορές. Δεν θα υπάρξει γυρισμός. Ένας μήνας που θα σας ταλαιπωρήσει στην αισθηματική σας ζωή, όμως αντιθέτως στα εργασιακά, θα σας απογειώσει.
Sex Life: 75%

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδ υμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ιχθείς: Δεν μπορείτε να βρείτε την ισορροπία σας. Η αισθηματική σας ζωή, απέχει πολύ από αυτό που είχατε προγραμματίσει. Μην απογοητεύεστε όμως. Και σίγουρα μην κάνετε άλλες απέλπιδες κινήσεις. Αυτοί που επιθυμούν, θα σας πλησιάσουν και θα σας ζητήσουν την προσοχή σας. Έχετε εύνοια και οι δεσμευμένοι και οι ελεύθεροι, να τακτοποιήσετε τα προσωπικά σας, άμεσα.
Sex Life: 85%