ερωτικη χαρτομαντεία Λένορμαντ 15/02 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.02 Δευτέρα

 

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 10. Το Δρεπάνι ( Βαλές καρό )

Σταμάτημα ερωτικής εξέλιξης, ξαφνική και άσχημη εμφάνιση του παρελθόντος, επιθετικά λόγια.

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

 

ζωδια – Κριός: Μια εποχή που είναι επώδυνη για εσάς που βιώνετε άσχημο χωρισμό ή απομάκρυνση από τα θέλω σας. Μην προτρέξετε να φτιάξετε τις καταστάσεις μόνο από πλευράς σας.

 

ζωδια – Καρκίνος: Ο κοινωνικός σας κύκλος, έχει να σας προσφέρει αρκετά αυτό το χρονικό διάστημα…και ίσως και μια νέα γνωριμία που θα σας ανεβάσει την ψυχολογία.

 

ζωδια – Ζυγός: Πολλοί οι τριγμοί που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή και αυτό είναι κάτι που θα σας βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις. Μην κάνετε όμως αυτήν την εποχή κάποιον συμβιβασμό.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Η διαφορετική φιλοσοφία που υπάρχει στο μυαλό σας, για τις ερωτικές σχέσεις σίγουρα θα σας φέρει και σε μετωπική σύγκρουση με τον άνθρωπο που πολιορκείτε.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Ταύρος: Ένας ειλικρινής διάλογος, θα σας δώσει τις ευκαιρίες, για να απομακρύνετε οτιδήποτε μπαίνει μέσα στην σχέση – γάμο σας και την καθυστερεί.

 

ζωδια – Λέων: Εστιάστε στα σοβαρά της σχέσης σας και μην δίνετε τροφή για σχολιασμό σε τρίτα πρόσωπα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα έχουν κινητικότητα παλιάς αγάπης.

 

ζωδια – Σκορπιός: Σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε να κάνετε με την μισοτελειωμένη σχέση σας. Πριν περάσετε σε νέες κατακτήσεις δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποβάλει το παρελθόν.

 

ζωδια – Υδροχόος: Μην φοβηθείτε να μιλήσετε ανοιχτά για τους φόβους και τα άγχη σας, στο άνθρωπο που υπάρχει στην ερωτική σας καθημερινότητα. Ίσως από κοινού βρεθούν καλύτερες λύσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

ζωδια – Δίδυμοι: Βρείτε χρόνο για τον εαυτός ας και μην πειραματίζεστε με την υπομονή του ανθρώπου σας. Οι χωρισμένοι θα μπορέσουν επιτέλους να βρουν κοινό κώδικα επικοινωνίας και επανασύνδεσης.

 

ζωδια – Παρθένος: Κάντε τώρα τις απαραίτητες ενέργειες για να σώσετε την συναισθηματική σας επένδυση, ιδίως αν αυτή είναι μακροχρόνια. Οι ελεύθεροι θα έχουν διάθεση για διαφορετικές ‘περιπέτειες’.

 

ζωδια – Τοξότης: Μην αφήνετε συναισθηματικές εκκρεμότητες να σας πάνε πίσω. Μιλήστε ειλικρινά με το ταίρι σας και μην μιλάτε άλλο για το παρελθόν. Όσοι έχουν σχέση στο εξωτερικό… θα λάβουν ευχάριστα νέα για συνάντηση σύντομα.

 

ζωδια – Ιχθύς: Μπορείτε να συνδυάσετε την προσωπική με την κοινωνική σας, χωρίς να κάνετε το ταίρι σας να ζηλεύει ή να αγανακτεί. Οι μέρες μέχρι τις 19/02 θα σας βγάλουν μπροστά σε νέους πειρασμούς.