ερωτικη χαρτομαντεια Λένορμαντ 1/03 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.03 Δευτέρα

Καλό μήνα!
Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )
Ηθική και πρακτική δικαίωση, υποστήριξη συντρόφου – συζύγου, φιλονικία πολλών γυναικών, νέα και σταθερή συνεργασία.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:
ζωδια – Κριός: Η απομάκρυνση που έχει υπάρξει σε επικοινωνιακό οφείλεται σε πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας σας, που ίσως με την παρέμβαση σας επιλυθούν.

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε το πιο ευνοημένο ζώδιο των τελευταίων ημερών σε όποιο ερωτικό συνδυασμό και να βρίσκεστε. Πολλές οι δράσεις από τον άνθρωπο σας, που θα σας παραξενέψουν ευχάριστα.

zodia-taro-45

ζωδια – Ζυγός: Οι απαιτήσεις σας οι βασικές έχουν ήδη γίνει κατανοητές και το προσεχές διάστημα, θα γίνουν πραγματικότητα. Όλοι οι Ζυγοί μπαίνουν κάτω από την επήρεια των θετικών όψεων.

ζωδια – Αιγόκερως: Σας έχουν ξεφύγει λεπτομέρειες από τις περίεργες συμπεριφορές του συντρόφου σας. Αυτές θα πρέπει να τις σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις, πριν περάσετε σε δέσμευση.

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:
ζωδια – Ταύρος: Σημαντικές και άσχημες επιπτώσεις θα υπάρξουν σε όλα τα ζεύγη των Ταύρων από την απόφαση τους, να χωρίσουν και να προχωρήσουν μόνοι τους.

ζωδια – Λέων: Μια εβδομάδα προβλημάτων έχει ξεκινήσει για όλους τους , που Λέοντες ήδη αισθάνονται κουρασμένοι από τις συμπεριφορές του συντρόφου τους.

ζωδια – Σκορπιός: Τα αστρολογικά φαινόμενα ευνοούν την αναθέρμανση των σχέσεων που έχουν χάσει την ένταση τους από τον χρόνο. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε προτάσεις – εκπλήξεις από τον σύντροφο σας.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλά τα προβλήματα που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτοί που είχαν γερά θεμέλια και άντεξαν, θα δουν τους σκοπούς τους να ολοκληρώνονται.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:
ζωδια – Δίδυμοι: Αν δεν θέλετε αρνητικές εκπλήξεις, καλύτερα προσέχετε και μην δίνετε λαβές για εντάσεις. Άλλωστε έχετε και σαν ζώδιο ιδιαίτερα καλή φήμη, γύρω από το θέμα των συναισθηματικών.

ζωδια – Παρθένος: Οι αστρολογικές όψεις είναι καλές, και δίνουν τις ευκαιρίες για σταθεροποίηση νέων καταστάσεων που θα σας ξαναδέσουν, ίσως και περισσότερο από ότι παλιότερα.

ζωδια – Τοξότης: Δεν εξυπηρετείτε κανέναν με το να σκέπτεστε μόνο. Θα χρειαστεί να σηκώσετε τα μανίκια και να ασχοληθείτε πρακτικά με την σχέση σας, που δεν έχει πια υποστήριξη από κανέναν.

ζωδια – Ιχθύς: Η σταθερότητα και η ασφάλεια σε συναισθηματικό επίπεδο, θα κάνει το αγαπημένο σας ταίρι να έρθει πολύ πιο κοντά σας, κάτι που το έχετε και εσείς ανάγκη.