ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 1/05 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.05 Κυριακη

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 14. Η Αλεπού ( 09 Σπαθί )
Άλλη γυναίκα σε δέσμευση, ενθουσιασμός νέας γνωριμίας, προδοσία από νεαρή γυναίκα, ερωτικές υπόγειες σκέψεις, υπερβολικά λόγια – ψέματα.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είναι δυσάρεστο το κλίμα μέχρι τις 10/05, για όλους τους Κριούς, μέσα στην συναισθηματική τους ζωή. Οι καλοί φίλοι – γνωστοί, θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Περίεργες συμπεριφορές προκύπτουν από το μέρος σας προς τις νέες γνωριμίες, και αυτό πιθανόν να τις τρομάζει. Ασκείστε την διπλωματία που διακατέχει το ζωδιο σας.

ζωδια – Ζυγός: Ανεβάστε την διάθεση σας και μην αφήνετε κανέναν να σας βάζει περιορισμούς. Για τους έχοντες μακροχρόνια και επίσημη σχέση, αποφύγετε την περιττή τριβή με τους συγγενείς σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην τολμήσετε να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον με τον σύντροφο σας, καθώς ακόμα δεν έχετε ισορροπήσει από τις δυσκολίες του παρελθόντος! Από αυτόν τον μήνα όλα καλυτερεύουν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μη επιχειρήσετε σπασμωδικές μεταβολές ,στον τρόπο που κινήστε αλλά και γενικότερα σε κανέναν άλλο τομέα της ζωή σας. Δεν είστε ακόμα ψυχολογικά προετοιμασμένοι.

ζωδια – Λέων: Προβείτε άμεσα σε καινούργιες δράσεις, που θα τραβήξουν την προσοχή των τρίτων προσώπων επάνω σας. Αυτό θα έχει ισχύ και για μια παλαιότερη γνωριμία.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε καταλάβει σωστά. Ο άνθρωπος σας δεν δείχνει σημάδια ενθουσιασμού για την σχέση σας πια. Αν τελικά δεν υπάρχει τρόπος ανανέωσης …καλύτερα άμεσα απομακρυνθείτε.

ζωδια – Υδροχόος: Πρέπει να σκεφτείτε λογικά και μετρημένα τις αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν, στον τρόπο που δράτε μέσα στην ερωτική σας ζωή, είτε είστε ελεύθεροι είτε σε δέσμευση.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Διαπραγματευτείτε με τον άνθρωπο σας… το πως θέλετε να πορευτείτε στο προσεχές διάστημα. Αυτοί που θα χρειαστεί να μετακινηθούν… ίσως να γνωρίσουν και κάποιο σημαντικό.

ζωδια – Παρθένος: Έχετε απίστευτα νεύρα καθώς τίποτα δεν εξελίσσεται όπως το είχατε σχεδιάσει. Το ταίρι σας θα είναι βοηθός σε όλο αυτό, προκειμένου να χαλαρώστε και να αποκτήσετε την ισορροπία σας.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε σε μια σειρά από ώριμες πια σκέψεις για το αν τελικά είστε ευχαριστημένοι από την σχέση σας, ή αν χρειάζεστε κάποιο άλλον – νέο έρωτα.

ζωδια – Ιχθύς: Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην σχέση σας, και δράστε από κοινού με τον άνθρωπο σας που επιθυμεί επίσης καινοτόμες αλλαγές, που θα σας αναζωογονήσουν.