ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 11/12 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.12 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 30. Τα Κρινάκια (Ρήγας Μπαστούνι)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια των ερωτευμένων
2) Σκέψεις έρωτα
3) Τυχερό χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μπορείτε να βγείτε μπροστά και να μιλήσετε, για όλα αυτά που σας ενοχλούν μέσα στην συντροφική σας σχέση. Σίγουρα θα υπάρξει βελτίωση.

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς οι τυχεροί της περιόδου. Αυτό που είχατε ζητήσει έχει συμβεί, και το μόνο που απομένει είναι να κάνετε τις προτάσεις σας, για το άμεσο μέλλον.

ζωδια – Ζυγός: Διαλέξτε και πάρτε. Οι προτάσεις είναι ανοιχτές, και εσείς πρέπει απλά να διαλέξετε τι είναι το καλύτερο για εσάς, και τις ανάγκες σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Διορθώστε και λίγο την επιθετική σας συμπεριφορά. Σίγουρα πολλά τα στραβά που αντιλαμβάνεστε. Αλλά μην αλλοιώνετε τον χαρακτήρα σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ίσως και μόνο οι σκέψεις σας, να μην είναι αρκετές, για να έρθετε πιο κοντά σε αυτόν που σας αγαπά. Δείξτε και εσείς κάτι, από την όμορφή και πλούσια ψυχή σας.

ζωδια – Λέων: Είσαστε εγκλωβισμένοι μέσα σε λάθος παρέες και κόσμο. Το μόνο που ζητάτε εσείς, είναι να βρεθεί και αυτός ο ένας ο μοναδικός για να σας συμπληρώσει.

ζωδια – Σκορπιός: Οι προσπάθειες που κάνετε για να κρατήσετε όρθια την σχέση σας, έχουν βρει την θετική ανταπόκριση από τον αγαπημένο σας σύντροφο.

ζωδια – Υδροχόος: Μπορεί να είστε σε μια μόνιμη αναζήτηση νέου έρωτα – συντρόφου, όμως μην κλείνετε και οριστικά την πόρτα στο παρελθόν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να προκύψει, μέσα από μια ιδιαίτερη φιλία. Στο τώρα σας, είστε σε απόλυτη πολιορκία από μια τέτοια σχέση.

ζωδια – Παρθένος: Αφεθείτε στην χαλαρότητα των γιορτινών ημερών. Πολλά τα καλά που θα σας προκύψουν. Ακόμη και οι μόνοι, θα βρουν το ιδανικό τους ταίρι.

ζωδια – Τοξότης: Αλλάξτε για λίγο το απόλυτο προφίλ που έχετε και θα δείτε, ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα κάνει την προσωπική του προσπάθεια, να σας κερδίσει.

ζωδια – Ιχθύς: Ανοίξτε λοιπόν τα αυτιά σας και ακούστε αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας. Ίσως να χρειάζεται να του δώσετε παραπάνω, από τον χρόνο και την ενέργεια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις