ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 1/12 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.12 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 26. Το Βιβλίο ( 10 Καρό )

Καλό Μήνα!

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Απολογίες αγάπης
2) Σκέψεις και πράξεις
3) Τυχερά χρήματα

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Η εξωτερική σας εμφάνιση δεν είναι αυτή που θέλετε. Είναι σημαντικό για τους άλλους να σας βλέπουν στα καλύτερα σας. Αυτό είστε εσείς.

ζωδια – Καρκίνος: Οι γρήγορες αποφάσεις, είναι επιταγμένες για εσάς. Οι σχέσεις σας θα περάσουν από κόσκινο και θα σταθούν μόνο αυτές που αξίζουν δίπλα σας.

ζωδια – Ζυγός: Θα κινηθείτε προσεχτικά, σε νέες γνωριμίες, που ακόμη δεν ξέρετε για αυτές. Το πιο πιθανόν, είναι και να απογοητευτείτε, αλλά μην το βάζετε κάτω.

ζωδια – Αιγόκερως: Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας Μπορεί να έχετε πικραθεί μέσα από ερωτικές απογοητεύσεις, αλλά θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε, γρήγορα.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε ηγετική φιγούρα και αυτό θα κάνει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα να σας πλησιάσει για να σας γνωρίσει πολύ καλύτερα, και σε πιο προσωπικό βαθμό.

ζωδια – Λέων: Αν δεν ξεκουράσετε το μυαλό σας από τα παλιά, δεν θα δείτε πρόοδο, σε κανέναν τομέα της καθημερινότητας σας. Όλος ο Δεκέμβριος, θα έχει ευχάριστα γεγονότα για εσάς.

ζωδια – Σκορπιός: Παραδεχτείτε λοιπόν τα λάθη σας, και θα δείτε μεγάλες διαφορές. Ο σύντροφος σας, έχει την διάθεση να σας συγχωρέσει για όλα.

ζωδια – Υδροχόος: Το ταίρι σας, έχει καταπληκτικές προτάσεις για εσάς, τους δύο. Μέσα σε όλα αυτά, ίσως και να ακούσετε κάτι για δέσμευση και επόμενα βήματα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς δεν αντιλαμβάνεστε τις δύσκολες στιγμές, που περνάει ο άνθρωπος σας. Αυτό σαν κατάσταση και σαν παράπονα είναι καθοδόν, προς εσάς.

ζωδια – Παρθένος: Αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο, τότε απλά τολμήστε το. Θα δείτε ότι ο συναισθηματικός διάλογος, στον δεσμό σας, θα απογειωθεί.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε δεσποτικές φιγούρες. Αυτό ίσως και να πιέζει αισθηματικά τον άνθρωπο σας. Θα σας το πει. Διορθώστε άμεσα ότι χρειάζεται.

ζωδια – Ιχθύς: Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα, μεταξύ εσάς και μιας νέας προσωπικότητας, που σας προκύπτει είτε από τον φιλικό, είτε από τον εργασιακό σας χώρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις