ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 15/07 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.07 Παρασκευή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής Η Κουκουβάγια (07 Καρό)
Λόγια μεταξύ συζύγων, τρίτο πρόσωπο, ελπίδες για επανασυνδέσεις κάθε τύπου

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Δεν θα θυσιάσετε άλλο χρόνο για άτομα που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης και του χρόνου σας.
Το πιο πιθανόν είναι να την ξαναπατήσετε.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Ο έντονος φόρτος εργασίας, που υπάρχει επάνω σας αυτήν την περίοδο σας έχει αποπροσανατολίσει από την ερωτική – οικογενειακή σας ζωή. Μην χάνεστε από τον σύντροφο σας.

ζωδια – Ζυγός: Το ενδιαφέρον το ερωτικό, έχετε τραβήξει επάνω σας, από μια φιλία που πάντα ήταν αμφιλεγόμενη. Ρίξτε μια πιο σοβαρή ματιά, ίσως και να αξίζει.

ζωδια – Αιγόκερως: Βιώνετε πρωτόγνωρες καταστάσεις, που ίσως και να σας προκαλούν έντονο εκνευρισμό. Βάλτε τους πάντες σε μια επικοινωνιακή απόσταση ασφαλείας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Όμορφες οι στιγμές, που περνάτε με τον άνθρωπο σας που πλέον σας δείχνει με τον κάθε ένα δυνατό τρόπο, τα αληθινά του συναισθήματα.

ζωδια – Λέων: Είσαστε αυτήν την εποχή σε μια μόνιμη επανάσταση, αλλά χωρίς κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα και ξαναπροσπαθήστε.

ζωδια – Σκορπιός: Ξοδεύετε πολύ από την καλή σας ενέργεια και τον χρόνο για να πείσετε, για όλα αυτά που αισθάνεστε και όλα αυτά που επιθυμείτε να προσφέρετε.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε μπροστά σε μια σημαντική αισθηματική συμφωνία. Ίσως να μιλάμε και για καρμική σχέση, που θα βάλει την σφραγίδα της στη ζωή σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Σαφώς και μπορείτε να μείνετε και ένα μικρό διάστημα μόνοι σας και χωρίς σχέση. Ίσως έτσι φορτίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε μόνοι μέσα στον δεσμό σας. Μην χάσετε ακόμη περισσότερο χρόνο περιμένοντας για αντιδράσεις, που ίσως να μην έρθουν ποτέ.

ζωδια – Τοξότης: Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη σε όλα τα επίπεδα. Έχετε ένα βαρύ φόρτο εργασίας επάνω σας, που δεν πρέπει να σας απομακρύνει από τον σύντροφο σας.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα τα σχέδια σας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Αυτό αφορά και την προσωπική σας ζωή που οδεύει σε οριστική δέσμευση.