ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 19/05 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.05 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 15. Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )
Σημαντική γνωριμία, ισχυρή αντρική προσωπικότητα, δυναμική επανασύνδεση.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Θα χρειαστείτε να δείξετε την ψυχραιμία σας. Πολλά τα ευτράπελα που σας τυγχάνουν, αλλά και σας ανοίγουν τα μάτια για το παρασκήνιο.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Μην ευελπιστείτε στις υποσχέσεις, που έτσι απλά θα σας δώσουν. Αν το άτομο σας ενδιαφέρει, ψάξτε και βρείτε την κρυμμένη αλήθεια.

ζωδια – Ζυγός: Η στάση που κρατάτε της αναμονής, σίγουρα μπορεί να σας φέρει κοντά στο αποτέλεσμα που θέλετε. Μην αλλάξετε πορεία για κανέναν και για τίποτα.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι ευκαιρίες για βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα σας παρουσιαστούν από την πανσέληνο του μήνα και ύστερα. Αγκαλιάστε τις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το κλίμα μέσα στην σχέση σας και το ύφος του συντρόφου σας, δεν σας αρέσει. Καλύτερα πείτε το και δείτε τι καλές αλλαγές, μπορούν να γίνουν.

ζωδια – Λέων: Είναι μια σημαντική περίοδος, για όλους τους δεσμευμένους που αυτό που ζητούν είναι να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις, οι επιδιώξεις και οι κοινοί στόχοι, αν υπάρχουν.

ζωδια – Σκορπιός: Αν πραγματικά διαισθάνεστε ότι το συντροφικό σας ταίρι, έχει κουραστεί, τότε κάντε ανατρεπτικό για να αναζωπυρώσετε το πάθος στο μεταξύ σας.

ζωδια – Υδροχόος: Συγκρίνετε αυτό που ζείτε στο τώρα, που σε τίποτα δεν θυμίζει τα παλιά και όσα είχατε ονειρευτεί και σχεδιάσει. Ενεργοποιηθείτε στο να τα αλλάξετε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είναι μια μεταβατική περίοδος που πρέπει να προσαρμόσετε τον εαυτό σας στα νέα δεδομένα. Ιδίως αν αυτά έχουν να εσωκλείσουν και έναν καινούργιο έρωτα.

ζωδια – Παρθένος: Θεωρείτε ότι η σωστότερη επιλογή, είναι να μείνετε μόνοι σας αυτήν την εποχή. Πιθανώς να χρειάζεται να καλύψετε πρώτα μέσα σας κάποια ψυχολογικά κενά.

ζωδια – Τοξότης: Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης. Έχετε ήδη και εδώ και καιρό αποδείξει την αξία σας, σε όλους. Αυτό το Καλοκαίρι θα σας τα ανταποδώσει όλα.

ζωδια – Ιχθύς: Πολλές οι αισθηματικές εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στην καθημερινότητα σας, και ίσως και το προσεχές διάστημα να σας δημιουργήσουν αγκυλώσεις.