ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 19/06 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.06 Κυριακή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 25. Η Βέρα ( Άσσος Σπαθί )
Πρόταση γάμου, ελευθερία ερωτικού λόγου, σκέψεις για επανασύνδεση.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Η αξία σας, δεν εκτιμάται όσο πραγματικά αξίζει. Αν αυτό το αισθάνεστε μέσα στην ερωτική σας σχέση, τότε σίγουρα κάτι πρέπει να φτιάξετε.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Δεν πρέπει να επηρεάζεστε από τις γνώμες των τρίτων. Σίγουρα εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα τις φταίει και τι πρέπει να τροποποιήσετε.

ζωδια – Ζυγός: Αυτές οι μέρες δεν είναι και οι καλύτερες για να τολμήσετε καταλυτικές λύσεις και αλλαγές μέσα σε σχέσεις και γάμους. Ο Ιούλιος θα είναι καλύτερος.

ζωδια – Αιγόκερως: Διερευνάτε σε βάθος, όλα αυτά που έχουν πέσει στην αντίληψη σας. Μην κάνετε στο τώρα παρορμητικές κινήσεις που δεν θα καταλήξουν τελικώς πουθενά.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η παραμονή σας μέσα σε σχέσεις που δεν σας προσθέτουν τίποτα θα τεθεί υπό κρίση. Πάντως αυτό το Καλοκαίρι δεν θα το χάσετε.

ζωδια – Λέων: Οι εμπειρίες του παρελθόντος είναι ακόμη χαραγμένες και στο μυαλό και στην καρδιά σας. Ίσως να χρειάζεστε λίγο χρόνο ακόμη για να ξεχαστείτε.

ζωδια – Σκορπιός: Αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που σας στεναχωρεί. Ωστόσο αφήστε και τον σύντροφο σας να κάνει και αυτός κάτι για αυτό.

ζωδια – Υδροχόος: Μέχρι την λήξη του Ιουνίου, θα δείτε πολλές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό θα έρθει σαν πρωτοβουλία από τον άνθρωπο σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε κολλημένοι με το παρελθόν και αυτό σίγουρα δεν σας ανοίγει τους δρόμους για το μέλλον. Μάλλον θα πρέπει να προχωρήσετε μπροστά.

ζωδια – Παρθένος: Το μυαλό σας είναι προς όλες τις κατευθύνσεις. Πολύς καινούργιος κόσμος θα εισέλθει και θα σας διορθώσει την ψυχολογία.

ζωδια – Τοξότης: Αυτό που επιθυμείτε να σας συμβεί…. θα γίνει. Το άτομο που σκέφτεστε θα σας ψάξει και θα θελήσει να κάτι παραπάνω από εσάς. Ανταποκριθείτε ανάλογα.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε πολλούς υποστηριχτές δίπλα σας αλλά και καλές παρέες. Μέσα από όλη αυτή την κινητικότητα, θα ξεφυτρώσει και ένας έρωτας, που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.