ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 19/07 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.07 Τρίτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 09. Τα Άνθη (Ντάμα Μπαστούνι)
Λόγια εραστών, ψέματα και αλήθειες, τρίτο πρόσωπο, νεαρό άτομο

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Προσπαθείτε, επιδιώκετε την επικοινωνία με κάθε τρόπο. Αυτό είναι πάντως κάτι που θα σας αναγνωριστεί από τον σύντροφο σας.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Το πρόσωπο σας θα λάμψει από κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, που θα πέσουν στον δρόμο σας. Κάποιος θέλει να σας γνωρίσει περισσότερο.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε σταθεροί πια σε αυτά που θέλετε και στις απόψεις σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω. Είσαστε αντιληπτοί στο 100%

ζωδια – Αιγόκερως: Είσαστε όπως πάντα ανατρεπτικοί. Αυτό είναι κάτι που δεν κάνει κανέναν να βαριέται με την παρουσία σας, πόσο μάλλον για τον άνθρωπο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε με ένα φαρδύ και μόνιμο χαμόγελο στα χείλη. Έχετε καταφέρει τους σκοπούς σας και το μόνο που μένει είναι να βρείτε τον προορισμό, των φετινών διακοπών σας.

ζωδια – Λέων: Οι μετακινήσεις ένεκα των διακοπών θα φέρουν στους ελεύθερους – χωρισμένους, καινούργια πρόσωπα που θα τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

ζωδια – Σκορπιός: Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες για να έρθει να σας βρει, αυτήν την περίοδο, κάποιος από τα παλιά. Μην κάνετε κάτι εσείς παραπάνω. Δεν χρειάζεται.

ζωδια – Υδροχόος: Πρέπει να διευθετήσετε όλες σας τις ανοιχτές υποθέσεις. Πολλά τα μέτωπα που σας περικυκλώνουν. Επιταχύνετε καθώς προβλέπονται ξαφνικές ανατροπές.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι εσωτερικές σας ανησυχίες είναι και αυτές που δεν σας επιτρέπουν να αφεθείτε σε έναν νέο έρωτα. Μην πιέζεστε όλα θα γίνουν και εσείς θα βρείτε την καλή σας διάθεση.

ζωδια – Παρθένος: Αξιοποιήστε αυτές τις ημέρες για να ρυθμίσετε με τον σύντροφο σας υποθέσεις που αφορούν τρίτα άτομα, οικονομικά αλλά και μελλοντικές δεσμεύσεις.

ζωδια – Τοξότης: Το κλίμα μέσα στον δεσμό σας, δεν δείχνει να καλυτερεύει. Μην πιέσετε για κάτι παραπάνω, ίσως να έχει και να αντίθετα αποτελέσματα. Δώστε χρόνο.

ζωδια – Ιχθύς: Οι γόνιμες μέρες είναι μέχρι τα τέλη του μήνα Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιταχύνετε όλα αυτά τα περίπλοκα που έχετε στο μυαλό σας. Ενεργοποιηθείτε.