ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 20/05 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.05 Παρασκευή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 21. Το Βουνό ( 08 Σπαθί )
Ερωτικές συναντήσεις, δυσκολίες επικοινωνίες, μετακινήσεις χωρίς αποτέλεσμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Δικαιώνεστε με όλα αυτά που λέγατε στον σύντροφο σας. Δεν είστε σε σκέψεις για να περισώσετε κάτι που μόνο πια σας κουράζει και σας ταλαιπωρεί.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Διώξτε το άγχος που σας διακατέχει, για το τι θα συμβεί στον επόμενο βήμα με την σχέση σας. Δεν είστε μόνοι σας. Αφήστε και την άλλη πλευρά να πράξει.

ζωδια – Ζυγός: Οι δηλώσεις και τα όρια χρόνου που έχετε βάλει δεν θα εισακουστούν. Οι μέρες δεν βοηθούν στην επικοινωνία και στις γενικότερες εξελίξεις.

ζωδια – Αιγόκερως: Αισθάνεστε ότι σας έχουν παραπλανήσει και αυτό σας λυπεί. Δείτε τι μπορείτε να περισώσετε από τον εαυτό και τα συναισθήματα σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε ασφαλείς μέσα στην οργανωμένη ερωτική σας ζωή. Προσοχή μέχρι την λήξη του μήνα, που κάποιος από το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα.

ζωδια – Λέων: Η αδυναμία και η περισσή εμπιστοσύνη που έχετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ίσως χρειάζεται και μια παραπάνω εγκράτεια. Δεν είναι όλα όπως δείχνουν.

ζωδια – Σκορπιός: Οι λογομαχίες που συντελούνται σχεδόν καθημερινά στην σχέση σας, πιθανόν να έχουν αφετηρία κάποιες λάθος συμπεριφορές του παρελθόντος.

ζωδια – Υδροχόος: Δημιουργικές ημέρες για όλους. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο και για το εαυτό σας αλλά και τα φιλικά σας περιβάλλοντα, ιδίως εσείς οι ελεύθεροι.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εδώ και ένα μεγάλο διάστημα, δεν έχετε προβεί σε κάποια καθοριστική κίνηση για να σώσετε σχέσεις και συναισθήματα. Ίσως τελικά έτσι χαθεί και το παιχνίδι.

ζωδια – Παρθένος: Ιδιαίτερα ρομαντικές ημέρες για όλους. Οι δεσμευμένοι θα θελήσουν να μιλήσουν για το πρόγραμμα του Καλοκαιριού, και τις όποιες πιθανές δεσμεύσεις.

ζωδια – Τοξότης: Είστε στο μεταίχμιο για να πάρετε τις μόνιμες και καθοριστικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, που τελικά δεν εξελίσσεται έτσι όπως το είχατε σχεδιάσει αλλά και από κοινού αποφασίσει.

ζωδια – Ιχθύς: Η επικριτική σας διάθεση, δεν θα βοηθήσει καθόλου στο να λυθούν οι ερωτικές αντιζηλίες μέσα στην σχέση σας. Δοκιμάστε τον διπλωματικό διάλογο.