ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 20/07 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.07 Τετάρτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 10. Το Δρεπάνι (Βαλές καρό)
Επιθετικά λόγια, εμφάνιση ατόμου από το παρελθόν, καθυστερήσεις σε προγραμματισμένες δεσμεύσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Σας κοιτάνε έντονα. Αυτό μπορεί να φέρει σε αμήχανη – δύσκολη θέση το ταίρι σας. Κάντε ότι μπορείτε για να φέρετε την αισθηματική ασφάλεια μέσα στην σχέση σας.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Πριν το τέλος του μήνα, σας δίνεται η ευκαιρία για να μιλήσετε με τον σύντροφο σας, για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για τις δεσμεύσεις.

ζωδια – Ζυγός: Νιώθετε την ανάγκη να φύγετε μακριά από όλους και από όλα. Δεχτείτε αυτό σαν εσώτερη ψυχολογική αλλαγή και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για τον εαυτό σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Η αισιοδοξία κατακλύζει τον λόγο και τις κινήσεις σας. Αυτό το εκπέμπετε και προς τα έξω και κάνει πολύ κόσμο, να σας πλησιάζει με περιέργεια.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η σταθεροποίηση των καταστάσεων, είναι κάτι που έχετε βάλει σκοπό. Σε αυτό θα βρείτε σύμμαχο και τον καλό σας σύντροφο σας.

ζωδια – Λέων: Το πνεύμα σας είναι σε μόνιμη κινητικότητα και αυτό που θα προκύψει, είναι μια τελική απόφαση για την αισθηματική σας ζωή, που δεν δείχνει να σας χαροποιεί ιδιαίτερα.

ζωδια – Σκορπιός: Μπορείτε, αν θέλετε φυσικά, να μείνετε για το επόμενο χρονικό διάστημα μόνοι σας και μακριά από εντάσεις και διαφορές, μέσα στην αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Υδροχόος: Τα λόγια σας προκαλούν. Αυτό θέλετε άλλωστε. Μια περίοδος που έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι, με τις σκέψεις και εν δυνάμει αποφάσεις σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μελετάτε τα πάντα. Τίποτα δεν σας ξεφεύγει και αυτό σίγουρα σας δίνει την αυτοπεποίθηση, του να πλησιάσετε τους σκοπούς τους αισθηματικούς, ίσως και μια επανένωση.

ζωδια – Παρθένος: Η επαγγελματική σας ζωή, είναι κάτι που αυτήν την εποχή σας απασχολεί και σας απορροφά υπερβολικά. Δώστε και λίγο χρόνο στον σύντροφο σας.

ζωδια – Τοξότης: Δεν ανήκετε και στα πιο εύκολα ζώδια στην συνεννόηση. Μπορείτε να πείτε αυτό που σκέφτεστε και χωρίς να απαιτείτε άμεσα απαντήσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Η υπομονή, αυτήν την εποχή έχει χαθεί από τα χαρακτηριστικά σας. Είσαστε αρκετά πιεσμένοι, όμως αυτό δεν χρειάζεται να το ξέρει κανείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις