ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 2/07 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.07 Σαββάτο

 

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 27. Το Γράμμα (7 Μπαστούνι)
Νεότερα από το παρελθόν, αποκαλύψεις σε ερωτικό επίπεδο, ξαφνικά – τυχερά λεφτά.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Αδειάστε ότι υπάρχει μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας και μην δείξετε άλλο συμπόνια, για το παρελθόν σας. Ο νέος μήνας έχει πολλά να σας φανερώσει.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με νέο κόσμο και μέσα από αυτό να διορθώσετε την διάθεση σας. Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη, είναι υποστηρικτικές.

ζωδια – Ζυγός: Μπορείτε να φύγετε ακόμη και μόνοι σας για διακοπές αν δεν υπάρχει ταιριαστό στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί και να περάσετε και καλύτερα.

ζωδια – Αιγόκερως: Το μυαλό σας είναι, ευτυχώς, γεμάτο με ένα σωρό προτάσεις που σας προκύπτουν από κόσμο φιλικό, για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι 4-7 πρώτες ημέρες του Ιουλίου, σας επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις στον αισθηματικό σας τομέα. Από όλα αυτά που θα σας προταθούν, κρατήστε μόνο ότι σας ταιριάζει.

ζωδια – Λέων: Η ψυχολογία σας θα εκτοξευτεί. Σε αυτό θα βοηθήσει και το συντροφικό σας ταίρι που τον τελευταίο καιρό σας κάνει όλα τα χατίρια.

ζωδια – Σκορπιός: Οι δύσκολες ημέρες έχουν περάσει. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ισορροπήσετε την διάθεση σας και να οργανώσετε τις διακοπές σας.

ζωδια – Υδροχόος: Ιδιαίτερη περίοδος που πολλά θέματα που ήρθαν ξαφνικά στο προσκήνιο θα περάσουν από την κρησάρα σας και θα τερματιστούν μόνιμα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι σκέψεις σας τελικά δεν είναι από μόνες τους αρκετές για να κρατήσετε στην ζωή σας, το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Μην φοβάστε και κάνετε και κάτι παραπάνω

ζωδια – Παρθένος: Μετράτε ανάποδα σαν τους φαντάρους τις ημέρες, μέχρι να πάρετε την άδεια σας, και να φύγετε μακριά από όλους και όλα. Υπομονή λίγο ακόμη.

ζωδια – Τοξότης: Είναι φανερό ότι πια δεν θα ανεχτείτε προβληματικές συμπεριφορές από τα οικεία σας περιβάλλοντα, αλλά και από τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ιχθύς: Μην ξεστομίσετε λόγια και υποσχέσεις, που στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα μπορέσετε να υποστηρίξετε. Καλύτερα να είστε φειδωλοί αυτό το διάστημα.