ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 21/05 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.05 Σαββάτο

 

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 17. Ο Πελαργός ( Ντάμα κούπα )
Ευχάριστα μαντάτα, άφιξη καινούργιου έρωτα, οικονομικές ευκολίες.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Η επαναστατική σας διάθεση, μόνο να σας καθυστερήσει μπορεί.
Δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου για αλλαγές. Αφήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας προσεγγίσει.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Οικογενειακές καταστάσεις ζητούν την προσοχή και την πρακτική σας παρέμβαση. Οι μέρες είναι καλές για ευχάριστες εξελίξεις.

ζωδια – Ζυγός: Η προσοχή σας, πριν λήξει ο μήνας, θα στραφεί και πάλι σε μια προσωπικότητα που οι παρούσες συγκυρίες σας την ξαναφέρνουν στο παρόν σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Ζηλεύετε πολύ και ίσως και περισσότερο από όσο χρειάζεται. Πέραν του μέτρου ίσως και να πιέσει τον άνθρωπο σας, που ήδη δεν είναι σε καλή διάθεση.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Φιλικές συγκεντρώσεις θα σας διορθώσουν την ψυχολογία. Πιθανόν να βρείτε και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες μέσα από εκεί.

ζωδια – Λέων: Αφεθείτε στην αγκαλιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Είναι κοντά οι μέρες που θα ξεκινήσει μια σειρά από συζητήσεις, για το πρόγραμμα του Καλοκαιριού.

ζωδια – Σκορπιός: Έχουν ξυπνήσει μέσα σας ασυνήθιστα συναισθήματα και αυτό θα σας κάνει να χρειαστεί να αλλάξετε την ρότα, της υπερφορτωμένης σας καθημερινότητας.

ζωδια – Υδροχόος: Μια γενικότερη τύχη και εύνοια θα σας κατακλύσει τις επόμενες μέρες, και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά στην καρδιά του ατόμου που σκέφτεστε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την σχέση σας με το άτομο που αγαπάτε. Η αβεβαιότητα θα υποχωρήσει και πολλές ευχάριστες προτάσεις είναι στο πρόγραμμα… προσεχώς.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε γεμάτοι με ερωτικές πληγές και απογοητεύσεις. Οι μέρες από την ερχόμενη εβδομάδα, ανατρέπουν το κλίμα και εσείς θα γίνεται αυτό θα κουνάει τα νήματα πια.

ζωδια – Τοξότης: Εδώ και καιρό πολιορκήστε από μια νέα προσωπικότητα, που αν τελικά τα καταφέρει και εισχωρήσει στην καρδιά σας, θα ανατρέψει τα πάντα προς το καλύτερο.

ζωδια – Ιχθύς: Πολλά τα εμπόδια, που θα πρέπει να υπερπηδήσετε για να φτάσετε στο μυαλό και στο ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που σας απασχολεί. Αλλάξτε ίσως τακτική.