ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 21/06 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.06 Τρίτης

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 14. Η Αλεπού (09 Σπαθί)
Πονηρή νεαρή γυναίκα, λόγια υπερβολικά, μετακινήσεις μικρές, ιδιοτροπίες χαρακτήρα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Αποφύγετε τις μεγάλες και τις μικρές παγίδες που σας στήνουν. Ιδίως αν κρατάτε πολλά ένοχα αισθηματικά μυστικά, προσέχετε τι λέτε και σε ποιόν.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Οι πολλές προτάσεις που θα σας γίνουν σε λεκτικό επίπεδο, ίσως και να μην υποστηριχτούν από μετέπειτα πράξεις. Κρατήστε πολύ μικρό καλάθι γενικότερα.

ζωδια – Ζυγός: Κερδισμένοι είσαστε όλοι στην αγάπη. Λίγη υπομονή ακόμη και θα δείτε εντυπωσιακή μεταστροφή από τον άνθρωπο σας, προς το καλύτερο.

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλά αυτά που δυστυχώς, καλείστε να αναθεωρήσετε μέσα στην σχέση – γάμο σας. Μιλήστε όμως και ξεκαθαρίστε τα πάντα όσο είναι ακόμη νωρίς.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το σύμπαν σας προειδοποιεί. Μην μπλοκάρετε την ζωή σας, γύρω από άτομα που δεν σας συμπληρώνουν το μυαλό και την ευαίσθητη καρδιά σας. Καθυστερείτε.

ζωδια – Λέων: Θα προβείτε σε μεγάλες αλλαγές. Τίποτα δεν σας αρέσει στην αισθηματική σας ζωή. Αλλάξτε διάθεση, look, παρέες, ακόμη και ταίρι αν δεν σας καλύπτει.

ζωδια – Σκορπιός: Πιθανόν να γίνετε μάρτυρες μια παλιάς σας ιστορίας, που εδώ και καιρό σκέφτεται τους διπλωματικούς τρόπους για να γυρίσει κοντά σας, στην καρδιά σας.

ζωδια – Υδροχόος: Μέχρι να αλλάξει ο μήνας, εσείς θα έχετε πάρει την απόφαση για να αποχωρήσετε από σχέσεις και δεσμούς, που δεν σας ταιριάζουν.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Παγίδες και παραπλάνηση έχει το μενού των ημερών. Καλύτερα μόνοι σας παρά, με κάποιον που σας προδίδει και σας πληγώνει.

ζωδια – Παρθένος: Είστε ανατρεπτικοί. Αυτό είναι και το μόνο που σας σώζει. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και οι απαντήσεις που ζητάτε για άτομα και καταστάσεις θα σας φανερωθούν.

ζωδια – Τοξότης: Ίσως να αντιμετωπίσετε άτομα που εσείς δεν γνωρίζετε, αλλά αυτά ζητούν να σας γνωρίσουν πιο καλά, και σε έναν επόμενο στάδιο να σας κερδίσουν ερωτικά.

ζωδια – Ιχθύς: Τυχόν πρόβλημα μπορεί να προκύψει αν δεν είστε μετρημένοι σε επικοινωνίες και συναντήσεις, με άτομα που είναι ήδη σε συναισθηματική δέσμευση με τρίτους.