ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 22/05 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.05 Κυριακή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 05. Το Δέντρο ( 07 Κούπα )
Νέο ξεκίνημα σχέση, ισχυρός γάμος, θετική εξέλιξη ερωτικού δεσμού, υλική σταθερότητα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Ισχυρίζεστε ότι σε όλα έχετε δίκιο. Αφήστε όμως και τον σύντροφο σας να κάνει και αυτός τον δικό του -προσωπικό απολογισμό για το τι φταιει.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε στριμωγμένοι ανάμεσα σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ερωτικής ζωής, που αδυνατείτε να τα παραλληλίσετε.

ζωδια – Ζυγός: Σας έχουν διαψεύσει τα συναισθήματα και αυτό φαίνεται να σας στεναχωρεί. Ίσως και να φταιτε εσείς που ονειρευτήκατε κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά υπήρχε.

ζωδια – Αιγόκερως: Κινείστε προς άγνωστες κατευθύνσεις και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς. Τυχόν δράσεις σε με νέα άτομα, να μην έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι ισορροπίες έχουν αρχίσει και επανέρχονται και πάλι στην καθημερινή σας ζωή. Από την επόμενη εβδομάδα, θα δείτε και τις αλλαγές στην αισθηματική σας πραγματικότητα.

ζωδια – Λέων: Ίσως αισθάνεστε γοητευμένοι από ένα φιλικό πρόσωπο. Μετρήστε τα συν και τα πλην, και μετά προχωρήσετε σε πιο συναισθηματικές δράσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Αναξιόπιστες αποφάσεις σας έχουν πληγώσει. Δεν χρειάζεται να ανταπαντήσετε άμεσα. Αφήστε τα πράματα να πάρουν τον δρόμο τους.

ζωδια – Υδροχόος: Επικρατεί η αίσθηση ότι τίποτα δεν πηγαίνει πια καλά στην προσωπική σας ζωή. Δείτε που μπορείτε να παρέμβετε και τι μπορείτε να διορθώσετε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Υπάρχει ανάταση στην προσωπική σας ζωή. Πολλά αυτά που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Ακόμη και οι δεσμευμένοι θα έχουν τις εκπλήξεις από τον ταίρι τους.

ζωδια – Παρθένος: Έχετε παρασυρθεί σε έναν έντονο αρνητισμό και αυτό έχει το αντίκτυπο του μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Δείτε τι είναι αυτό που σας το προκαλεί και διώξτε το από την καθημερινότητα σας.

ζωδια – Τοξότης: Διανύετε μια καλή περίοδο, που τα περισσότερα έχουν στρωθεί στα πόδια σας. Ιδίως, για τους αδέσμευτους, πολλές οι ευχάριστες γνωριμίες που θα εμφανιστούν.

ζωδια – Ιχθύς: Κινήστε σύμφωνα με τα προγράμματα σας. Από τις τελευταίες ημέρες του Μαίου, θα δείτε και τις θετικότατες εξελίξεις και στην προσωπική σας ζωή.