ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 22/06 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.06 Τετάρτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )
Διάθεση για ερωτικό παιχνίδι, νέος έρωτας, επίσπευση επανασύνδεσης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Ότι και να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει ημιτελές. Καλύτερα περιμένετε τον νέο μήνα, που τα πράματα θα είναι πιο ισορροπημένα.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Αν δεν διώξετε από τις σκέψεις σας το άσχημο παρελθόν και τα άτομα που το αποτελούν, δεν θα αισθανθείτε ποτέ έτοιμοι για να κάνετε το επόμενο βήμα.

ζωδια – Ζυγός: Μήπως κυνηγάτε το λάθος άτομο; Αν τελικά δεν βλέπετε άμεση ανταπόκριση…. καλύτερα απομακρυνθείτε, και όποιος σας θέλει … θα σας βρει.

ζωδια – Αιγόκερως: Βρίσκεστε ανάμεσα σε μια πλειάδα δύσκολων αποφάσεων που θα πρέπει να ανακοινώσετε στα οικεία σας περιβάλλοντα, το συντομότερο δυνατόν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το μυαλό σας είναι γεμάτο από χαμένες ιστορίες του παρελθόντος που στο τώρα, μόνο σας καθυστερούν και σας κόβουν την εν δυνάμει, πρόοδο σας.

ζωδια – Λέων: Μείνετε εκτός από σχόλια και κουτσομπολιά που πιθανόν να σας προσβάλουν ή να σας στεναχωρήσουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και θα βγείτε καθ’ όλα κερδισμένοι.

ζωδια – Σκορπιός: Αν τελικά δεν εγκρίνετε αυτά που συντελούνται, μέσα στην προσωπική σας ζωή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε περιπέτειες.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν είστε ευέλικτοι και αυτό ίσως και να στεναχωρεί τον άνθρωπο σας, που δείχνει να μην κάνε πιο κανένα βήμα προόδου.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αναπτύσσονται και πάλι οι δυνάμεις σας και οι πνευματικές και οι σωματικές. Οι μέρες θα σας αποδώσουν και την αισθηματική ισορροπία.

ζωδια – Παρθένος: Τοποθετήστε τα θέλω σας στην υψηλότερη ιεραρχία και μην κάνετε πίσω. Αυτό σίγουρα θα εκτιμηθεί από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ζωδια – Τοξότης: Αν δεν μιλήσετε ειλικρινά για όλα αυτά που σας ενοχλούν μέσα στην σχέση σας, το μόνο σίγουρο είναι θα μείνετε με τα χέρια άδεια και την καρδιά πιο άδεια.

ζωδια – Ιχθύς: Μελετήστε εξονυχιστικά όλες τις λεπτομέρειες του αισθηματικού σας σχεδίου. Το πρόσωπο που αγαπάτε, είναι έτοιμο να σας απαντήσει θετικά στις προκλήσεις σας.