ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 23/06 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.06 Πέμπτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 26. Το Βιβλίο ( 10 Καρό )
Λόγια ερωτικής εξομολόγησης, κρυφά μυστικά, αισθηματικές αποκαλύψεις, λεφτά από επιχειρηματικές δράσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είσαστε ενισχυμένοι σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι κάτι που θα το χρειαστείτε, καθώς πολύς κόσμος σας χρειάζεται στην καθημερινότητα του.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Σκεφτείτε πρώτα τι επιθυμείτε να κάνετε με την μισοτελειωμένη αισθηματική σχέση σας, και μετά ανακοινώστε και υποστηρίξτε τα λεγόμενα σας.

ζωδια – Ζυγός: Δεν αφήνετε πια περιθώρια για να σας καθυστερούν και να σας ταλαιπωρούν. Κάντε το προσωπικό σας πρόγραμμα, και όποιος αντέχει και θέλει ας σας πλησιάσει.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι λεκτικές συγκρούσεις ανήκουν στα χαρακτηριστικά σας. Αυτό όμως είναι κάτι που θα πρέπει να περιορίσετε άμεσα. Οι μέρες καλυτερεύουν αισθητά και σας λογικέψουν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ξέρετε τι και πως μπορείτε να ευθυγραμμίσετε και να απαλύνετε τις αντιξοότητες μέσα στην σχέση σας. Όμως, μην τα δώσετε όλα από την αρχή, θα αδειάσετε

ζωδια – Λέων: Έχετε τετραγωνίσει τον κύκλο. Είστε στην καλύτερη δυνατή σας ψυχολογία και αυτό είναι που θα διορθώσει και τις σχέσεις, μέσα στον δεσμό – γάμο σας.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε σε μια κατάσταση μεγάλων αποφάσεων. Σε αυτό θα μπορούσε να παίζει και το σενάριο του χωρισμού και της δεύτερης ευκαιρίας. Σκεφτείτε πιο ώριμα.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε σαφέστατα σε μια καλή διάθεση και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τα τέλη του μήνα. Οικονομικά και συναισθηματικά άμεσα πάνε προς το καλύτερο.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Τα πράματα είναι έτοιμα να σας αποδώσουν τους καρπούς που αναμένατε. Σχέσεις θα ολοκληρωθούν και επανασυνδέσεις θα επαναπροσδιοριστούν σε άλλη διάσταση.

ζωδια – Παρθένος: Παλιές αγάπες είναι εν αναμονή για να σας πλησιάσουν. Είσαστε όμως αρκετά πιο επιφυλακτικοί, καθώς έχετε απογοητευτεί ερωτικά πολλάκις.

ζωδια – Τοξότης: Το μέγιστο της ενέργειας σας είναι εδώ. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει στο να πάρετε καταλυτικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Ιχθύς: Οι υποθέσεις σας ολοκληρώνονται. Αισθηματικές υποθέσεις που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, από τις 26 – 06, θα έχουν πρόοδο που θα αποδώσουν λύσεις.