ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 23/08 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.08 Τρίτη

 

Η κάρτα λενορμαν της Τρίτης 18. Ο Σκύλος (Δέκα Κούπα)
Δεδομένα στην επιφάνεια, σκέψεις γυναικών, φιλονικία μεταξύ αντρών

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Η σκέψη σας είναι στο πως θα επιλύσετε προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μέσα στον δεσμό σας. Αυτή η σκέψη, θα πρέπει να υπάρχει όμως και στο μυαλό του συντρόφου σας.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Οικογενειακές καταστάσεις θα σας τραβήξουν την προσοχή. Αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί ίσως και μια πιο εκτεταμένη συζήτηση με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Δεν είστε ικανοποιημένοι με την αργή εξέλιξη μέσα στην σχέση σας. Αν τελικά άλλα είχατε τότε συμφωνήσει, και άλλα συντελούνται στο τώρα, μάλλον κάπου έχει χαθεί ο κοινός δρόμος.

ζωδια – Αιγόκερως: Είσαστε σιωπηλοί σε όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Ίσως δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να προτείνετε λύσεις, και να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το παιδί που υπάρχει μέσα σας, έχει βγει στην επιφάνεια και δημιουργεί εντυπώσεις. Αν δεν θέλετε ‘σαρδόνια γελάκια’, από τους γύρω σας, καλύτερα δείξτε μια πιο σοβαρή εκδοχή σας.

ζωδια – Λέων: Το συντροφικό σας ταίρι, είναι καθησυχαστικό με εσάς και τις φοβίες σας. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί και μέσα από προτάσεις, που θα σας γίνουν για κάτι περισσότερο.

ζωδια – Σκορπιός: Όλα σύντομα αλλάζουν. Αυτό εξαρτάται από εσάς 100%. Σχέσεις και ελαφρότητες θα παύσουν μέσα σε αυτό τον μήνα.

ζωδια – Υδροχόος: Η διαίσθηση σας είναι μπερδεμένη. Αυτό συσχετίζεται με τον πόνο που ακόμη νιώθετε από μια ερωτική απογοήτευση. Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, κάτι θα αλλάξει.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αβεβαιότητα υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, για την ερωτική σχέση την οποία διατηρείτε. Μιλήστε, προτείνετε και δράστε άμεσα.

ζωδια – Παρθένος: Οι συνεχείς σας τριβές με τον άνθρωπο σας, σίγουρα δεν θα επιλύσουν τίποτα. Αντιθέτως η εποχή βοηθά στο να πάρετε κοινές αποφάσεις για το Φθινόπωρο.

ζωδια – Τοξότης: Δώστε λίγο παραπάνω χρόνο σε αυτόν που σας ενδιαφέρει, για να πάρει τις αποφάσεις του. Μην πιέζετε, θα υπάρξουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

ζωδια – Ιχθύς: Οι σκέψεις σας είναι πια ξεκάθαρες. Μπορείτε άνετα να κάνετε το επόμενο βήμα μέσα στον δεσμό σας ο οποίος τελικά είναι αυτό που ονειρευόσασταν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις