ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 23/10 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.10 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής Η Κουκουβάγια (07 Καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Θυμός από γυναίκα
2) Σκέψεις για αλλαγή σπιτιού
3) Καινούργια πρόταση εργασίας

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Δίπλα σας δεν ξέρετε ποιον έχετε τελικά. Αντιλαμβάνεστε ότι λόγια και συμπεριφορές, απέχουν πολύ από αυτά που εσείς επιθυμείτε από μια σχέση.

ζωδια – Καρκίνος: Η αγάπη ανθίζει μέσα στην καρδιά του ανθρώπου σας και προς το πρόσωπο σας. Αυτό είναι κάτι που μέσα στον χρόνο θα σας φέρει σε επίσημες δεσμεύσεις.

ζωδια – Ζυγός: Κάποιο περιστατικό από την πλευρά του συντρόφου σας, θα σας παραξενέψει και ίσως και εσείς από την πλευρά σας να χρειαστεί να αναδιπλωθείτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην σκορπίζετε την αγάπη και τον χρόνο σας, σε άτομα που στο παρελθόν έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι δεν σας εκτιμούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν τελικά αισθάνεστε περιορισμένοι σε αυτά που κάνετε, ίσως να φταίει και ο τρόπος που λειτουργείτε μέσα στην σχέση σας. Αλλάξτε το λοιπόν.

ζωδια – Λέων: Είναι απαραίτητο αυτό τον καιρό να μιλήσετε για τα πάντα με τον μόνιμο σύντροφο σας, και τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σας καλυτερέψει την πορεία.

ζωδια – Σκορπιός: Μπορεί αυτή η καινούργια προσωπικότητα να σας έλκει σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι όλα αυτά να τα φιλτράρετε.

ζωδια – Υδροχόος: Αν συνεχίσετε να συγκρούεστε και να λογοφέρετε με τον άνθρωπος σας, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε μόνιμο χωρισμό.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Επιστροφές –αποκαλύψεις και πολλά μυστικά στην επιφάνεια, θα σας προκύψουν όλες τις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος του μήνα. Αισθηματικά και οικονομικά μπλέκονται.

ζωδια – Παρθένος: Υπάρχει η μεγάλη σας ανάγκη πια για να μιλήσετε και να πείτε την δική σας άποψη, για όλα αυτά που γίνονται και σας δυσαρεστούν μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Τοξότης: Είναι ωφέλιμη η μοναξιά τελικά. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, σκεφτήκατε τι ζητάτε από την προσωπική σας ζωή και πώς θα το αποκτήσετε.

ζωδια – Ιχθύες: Η στάση σας μπερδεύει τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει σε ρήξεις και κόντρες, αν δεν το αλλάξετε. Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;!