ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 24/05 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.05 Τρίτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 06. Τα Σύννεφα ( Βαλές σπαθί )
Υπόνοιες ερωτικές, τρίτο πρόσωπο, ειδήσεις με ασάφεια, αισθηματικά ψέματα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Δεν υπάρχει ο παραπάνω χρόνος, για να κάνετε την επόμενη κίνηση σας, για το άτομο που σας έλκει σε όλα τα επίπεδα. Μιλήστε, πράξτε, προτείνετε.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Καλύτερα σβήστε από την μνήμη σας, ότι δυσάρεστο έλαβε χώρα στην προσωπική σας ζωή, τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν κερδίζετε κάτι με την συνεχή ανακύκλωση μνημών.

ζωδια – Ζυγός: Χαμογελάστε στην τύχη σας, που από τις αρχές του νέου μήνα του Ιουνίου, θα απλώνει στα πόδια σας, όλες τις ευκαιρίες για να αποκατασταθείτε αισθηματικά.

ζωδια – Αιγόκερως: Αδειάστε τελείως το μυαλό σας, από όλα τα λάθη και τις εντάσεις που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Και σας έχουν χαλάσει την ψυχολογία.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Σταθερότητα και καλή διάθεση, θα υπάρξει μέσα στα ζευγάρια. Ακόμη περισσότερα θα συμβούν σε όσους σχεδιάζουν, από τώρα επισημότητες για το Καλοκαίρι.

ζωδια – Λέων: Δεν μπορείτε να βασιστείτε σε κανέναν. Όλα πάντα θα περνάνε από τα χέρια σας, και θα οδηγούν στις άμεσες και τις πιο σωστές λύσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Αν είστε σε δέσμευση το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα πρέπει να βρείτε τις οδούς αυτές που θα σας ανανεώσουν σαν ζευγάρι, και θα σας ξαναβάλουν σε τροχιά έρωτα.

ζωδια – Υδροχόος: Βγείτε από την μόνιμη σκέψη της παρελθοντολογίας και ελάτε στο παρόν, που σας δίνει άπειρες ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά, με το άτομο που σας γνέφει.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Σκεφτείτε με πάσα ωριμότητα. Πριν λήξει ο Μάιος, εσείς επιβάλλεται να έρθετε πρώτα σε συμφωνία με τον εαυτό σας, και να εμφανίσετε την καλύτερη του εκδοχή στους άλλους.

ζωδια – Παρθένος: Αντί να ανάβετε φωτιές, καλύτερα να προσπαθήσετε να τις σβήσετε. Οι μέρες δεν αφήνουν περιθώρια, για εκπλήξεις και καταστάσεις που πιθανόν να μην μπορείτε να ελέγξετε.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε προσκολλημένοι στο παρελθόν, και ακόμη αυτό αναμένετε. Βάλτε ένα όριο χρόνου, μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε ειδήσεις, και μετά απομακρυνθείτε.

ζωδια – Ιχθύς: Διατρέχουν στο μυαλό σας, όλα αυτά που έχουν συντελεστεί τις τελευταίες ημέρες και αδυνατείτε να βρείτε τι τελικά σας φταίει. Ίσως όμως και οι άλλοι?!