ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 24/07 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.07 Κυριακή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 20. Ο Κήπος (Οχτώ Μπαστούνι)
Λόγια έρωτα, συναισθηματικά πειράγματα. Ερωτική εξομολόγηση άνδρα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είστε υπό πίεση, που έχετε επιβάλλει εσείς στον εαυτό σας. Αυτό μόνο σε κάτι καλύτερο και πιο ξεκάθαρο, θα μπορούσε να οδηγήσει την προσωπική σας ζωή.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Δεν είστε των συγκρούσεων. Δεν είστε των άκρων. Δώστε τόπο σε υπερβολές και τριβές, που έρχονται από τα οικεία σας περιβάλλοντα.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε μέσα στα νεύρα και αυτό σας κάνει και λίγο απομονωμένους από τους υπόλοιπους. Καλοκαίρι είναι, χαμογελάστε και λίγο!

ζωδια – Αιγόκερως: Αποδείξτε την αξία σας, σε αυτούς που κατά καιρούς, σας τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια. Μπορείτε και να μείνετε αν θέλετε, και λίγο μόνοι σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Στηρίξτε τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Αυτό θα το δείτε και στην προσωπική σας ζωή.

ζωδια – Λέων: Επικοινωνιακή η διάθεση σας σε όλους. Αυτό σας βάζει και στην κορυφή της καρδιάς του ατόμου που έχετε σχέση, ή προσεχώς θα αποκτήσετε.

ζωδια – Σκορπιός: Όλων των τύπων οι σχέσεις σας θα τεθούν, από εσάς τους ίδιους υπό αμφισβήτηση. Δεν είστε έτοιμοι να χάσετε και αυτό το Καλοκαίρι, μέσα στην μετριότητα.

ζωδια – Υδροχόος: Εξισορροπήστε αυτά που θέλετε να πείτε με αυτά που τελικά μπορούν να γίνου. Βρείτε τα πρώτα με τον εαυτό σας και μετά μιλήστε και προτείνετε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η γοητεία σας, θα φέρει στους δρόμους σας νέους πειρασμούς που θα σας βάλουν σε δέλεαρ. Πολλαπλή προσοχή για τους δεσμευμένους.

ζωδια – Παρθένος: Υπάρχει μια τάση απομόνωσης, σε όλους του Παρθένους. Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα για σημαντικές αλλαγές, ξεκινώντας από την αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Τοξότης: Οι προσωπικές σας ανασφάλειες, πρέπει να κρατηθούν μακριά από την ερωτική σας ζωή. Δεν αφορούν τελικά κανέναν και μόνο λάθη μπορούν να γίνουν.

ζωδια – Ιχθύς: Θα κάνετε την μεγάλη σας προσπάθεια να καλυτερεύσετε τις σχέσεις με τον άνθρωπο σας, που όντως είναι τεταμένες τον τελευταίο καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις