ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 24/08 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.08 Τετάρτη

 

Η κάρτα λενορμαν της Τετάρτης 14. Η Αλεπού (09 Σπαθί)
Υποκειμενικές συμπεριφορές, διάθεση για κουτσομπολιό, τρίτη γυναίκα (νεαρότερη), επιχειρηματικές κινήσεις και εύκολο κέρδος.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Αν συνεχίσετε να κινήστε με τους ίδιους ρυθμούς, θα έχετε και την αναμενόμενη επιτυχία. Σας πλησιάζουν αισθηματικές και οικονομικές επιτυχίες.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Κάποιος έχει παρερμηνεύσει τις καλές σας προθέσεις. Κάντε, αν σας ενδιαφέρει το άτομο, την προσωπική σας προσπάθεια να φωτίσετε τις σκοτεινές γωνίες.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε την τάση να μείνετε μόνοι σας και πίσω από την σκοτεινή κουρτίνα της μοναξιάς. Οι εμπειρίες του παρελθόντος, δεν πρέπει να σας ακολουθούν πια.

ζωδια – Αιγόκερως: Η επικοινωνία θα σταθεροποιηθεί. Μέσα σε λίγες μέρες το άτομο που υπάρχει στο μυαλό σας, θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει προτάσεις που θα δελεάσουν.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μια απότομη προσγείωση θα σας επαναφέρει άμεσα στην καθημερινότητα. Ίσως τώρα να δείτε και μια νέα θεώρηση των πραγμάτων… πιο πρακτική.

ζωδια – Λέων: Το ένα και μοναδικό πρόσωπο που έχει κατακτήσει την καρδιά σας, είναι καθοδόν και θα σας προσφέρει λύσεις – προτάσεις – επανένωση… και ακόμη πολλά περισσότερα.

ζωδια – Σκορπιός: Γνωρίζετε καλά ότι με την πίεση δεν θα καταφέρετε και τίποτα ιδιαίτερο. Αντιθέτως πιθανόν να βλάψετε σχέσεις και καταστάσεις. Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν.

ζωδια – Υδροχόος: Μην υποθέτετε απλά. Αν δεν είστε τελικά σίγουροι για όλα αυτά που σας λένε – υπόσχονται, καλύτερα ρωτήστε ευθέως και μάθετε την αλήθεια… όλη όμως.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Το να είστε μόνοι σας, έχει και τα καλά του. Θα βρείτε τις ισορροπίες σας και θα καθορίσετε καλύτερα τα επόμενα αισθηματικά σας βήματα και στους δικούς σας χρόνους.

ζωδια – Παρθένος: Κινηθείτε με πιο γοργούς ρυθμούς. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια χρόνου, αν θέλετε να ξανακερδίσετε τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Τοξότης: Μην κάνετε πειράματα με τρίτους – άγνωστους, απλά και μόνο για να κάνετε τον άνθρωπο σας να ζηλέψει. Θα έχει λαθεμένα αποτελέσματα.

ζωδια – Ιχθύς: Αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει αμοιβαιότητα συναισθημάτων, έχει έρθει η ώρα να απομακρυνθείτε… άμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις