ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 25/05 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.05 Τετάρτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 36. Σταυρός (06 Σπαθί)
Επικοινωνιακές δυσκολίες, αμετακίνητες απόψεις, εξέλιξη σε κέρδη.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Μπορείτε και καλύτερα. Οι επιλογές σας το τελευταίο χρονικό διάστημα για την προσωπική σας ζωή, δεν χαρακτηρίζονται και οι πλέον πετυχημένες.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Σηκώστε το κεφάλι σας ,και δείτε τι πραγματικά σας φταιει. Οι μέρες που πέρασαν, δεν γυρίζουν, αλλά εσείς μπορείτε να διορθώσετε πολλά στο τώρα.

ζωδια – Ζυγός: Οι πιθανότητες να σμίξετε και πάλι με ένα άτομο που στο τότε, σας είχε προδώσει, είναι λίγες. Το πιο πιθανόν είναι να μην το εμπιστεύεστε πια.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι λόγοι σας έχουν γίνει πάρα πολύ αυστηροί και αυτό σίγουρα απομακρύνει όλους αυτούς που ζητούν να κερδίσουν, λίγο περισσότερο χρόνο μαζί σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κοιτάξτε το χάος που επικρατεί γύρω σας, και μην ζορίσετε το μυαλό σας. Πολλές και αντίξοες οι συνθήκες, που πρέπει να αντιμετωπίσετε προσεχώς.

ζωδια – Λέων: Καινούργιος και καλός κόσμος θα σας πλησιάσει και θα θελήσει να σας μιλήσει για κάτι κοινό. Μην κοιτάτε τι έχει γίνει, παρά μόνο αυτά που θα σας προτείνουν.

ζωδια – Σκορπιός: Ασκείτε κριτική στον σύντροφο σας, και αυτό σας κάνει να μπλέκεστε συχνά σε καυγάδες και χωρίς κάποιο τελικό αποτέλεσμα.

ζωδια – Υδροχόος: Σκεφτείτε προς όλες τις κατευθύνσεις, αυτά που πρέπει να διορθώσετε μέσα στην αισθηματική σας σχέση, αν τελικά θέλετε να κρατήσετε το άτομο, που αγαπάτε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε, με τόσο κόσμο να σας κάνει τις δικές του προτάσεις. Δείτε τι σας ενδιαφέρει και αναλόγως πράξτε, και χωρίς βιασύνη.

ζωδια – Παρθένος: Σκεφτείτε πρακτικά. Αν οι ιδέες για το μέλλον σας δεν ταιριάζουν με την σκέψη του ταιριού σας, τότε μην τρωτε τον χρόνο κανενός.

ζωδια – Τοξότης: Ακυρώσετε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί και έχουν φέρει την απόλυτη ρήξη με τον σύντροφο σας. Δώστε ευκαιρίες για ξηγήσεις και στις δύο πλευρές.

ζωδια – Ιχθύς: Οι μέρες κυλούν προς όφελος σας. Άρα κάντε και εσείς τις διπλωματικές σας κινήσεις, για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει.